banner198

MHP’nin Çankırı adayları belli oldu

MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı.

MHP’nin Çankırı adayları belli oldu
banner145

MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı. Çankırı'da 1'nci sırada MYK üyesi Kadir Şekerci, 2'nci sırada ise  Pelin Yılık aday gösterildi.

 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, memleketi Osmaniye'den 1'inci sırada listede yer aldı. Uzun süre grup başkanvekilliği yaptıktan sonra iki yıl önce bu görevinden istifa eden İzmir Milletvekili Oktay Vural, adaylık başvurusu yapmasına karşılık listede yer almadı. Anayasa ve uyum çalışmalarında yer alan Mehmet Parsak da listede yer almayan diğer isim oldu. MHP YSK'ya isimlerin verileceği son gün olan  21 Mayıs 2018 tarihini beklemeden  aday listesini açıklayan ilk parti oldu.

 

Çankırı adayı Kadir Şekerci 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde de Çankırı 1'nci sıradan aday gösterilmişti. Lise mezunu olan Şekerci, iş adamı kimliği ile tanınıyor. Çankırı'dan MHP 2'nci sırada aday gösterilen Pelin Yılık ise yüksek lisans mezunu. Yılık'ın mesleği ise işletmecilik.

MHP'ye 6 aday adaylığı başvurusu yapılmıştı. Kurşunlu eski Belediye Başkanı İbrahim Doğu, Sağlık Bakanlığı eski daire Başkanı Hüdaverdi Kul aday adayı olan isimler arasında yer alıyordu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 14:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis candır
Reis candır - 6 yıl Önce

15 kasımdan sonra köy köy gezecem diyen aday kadir bey çankirıya bu seçim yine düstunüz kusura bakmayin bizden size oy yok yine mhp me veremiyecem oyumu

Asena
Asena - 6 yıl Önce

Kadir sekerci yinemi kaybeden aday hicmi halka sormuyolar aday kimi istersiniz diye yazık ilk defa cok umutlanmiştik saygilar

Alper Tunga
Alper Tunga - 6 yıl Önce

mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler.

ilgazi
ilgazi - 6 yıl Önce

hüdaverdi kulu aday olarak görmek isterdik... hayırlısı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner304