banner198

1074 Çankırıspor'dan asker selamlı destek!

1074 Çankırspor Bergamaspor’a asker selamı ile destek verdiler.

1074 Çankırıspor'dan asker selamlı destek!
banner145
1074 Çankırspor Bergamaspor’a asker selamı ile destek verdiler.


Spor Toto 3. Lig'de Van'da oynanan maçta Bergama Belediysporlu futbolcu Gökhan'ın asker selamıyla gol sevinici kutlamasıyla maçta olaylar çıkmıştı.


Çerkeş Belediyespor maçı hazırlıkları kapsamında Atatürk stadında antrenmana çıkan 1074 Çankırıspor futbolcu ve teknik ekibi, toplu halde asker selamı vererek Bergama’lı futbolculara selamlı destek verdi.


Golü atan Gökhan’a saldıran Vanspor’un takım kaptanı ise geçtiğimiz sezon Çankırıspor forması giyen Murat Yıldırım’dan başkası değildi. Yıldırım TFF tarafından PDFK'ya sevk edildi. Vansporlu oyuncu Murat Yıldırım olayı meydanın çarpıttığını söyledi. Yıldırım, "Bergama sporlu futbolcu asker selamı verdi. Bizim futbolcularda seyircileri galeyana getiriyorsun diye tepki gösterdiler. Bende birbirini üstüne yürüyen oyuncuları ayırıyordum. Ayırırken bana "a.... PKK'lısı" diye çok ağır bir küfrü ettiler. Bende sinirlendim olan oldu. Yani benim tepkim şahsıma edilen küfüre. Asker selamıyla hiç alakası yok!" diye konuştu.

  


Hafta sonu Spor Toto 3. Lig 3. grupta mücadele veren Van Büyükşehir Belediyespor ile Bergama Belediyespor, Van’da karşılaşmıştı. 2-2 biten maçın 84’üncü dakikasında Bergama Belediyespor’un 2’inci ve beraberlik golünü atan Gökhan Çetinus, takımının yedek kulübesine giderek futbolcular ve teknik yönetime ’Asker’ selamı verdi. Buna sinirlenen Van Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular ile Gökhan arasında tartışma çıkmıştı.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 01:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
editör
editör - 9 yıl Önce

kimseyi tefe koyduğumuz yok! eğer olayın video görüntülerini izlersen durumu zaten anlamış olursun. ayrıca murat yıldırm, tff tarafından pdfk'ya sevk edildi.

cenkhan koyuncu
cenkhan koyuncu - 9 yıl Önce

herseyı ıyı guzel yazmıssınız sayın admın ama ısın ıc yuzunu arastırdınız mı kı hemen eskı cankırıspor futbolcusu murat yıldırım ı boyle tefe koyuyorsunuz ???

Çankıır Sevdalısı
Çankıır Sevdalısı - 9 yıl Önce

tebrik ediyorum 1074 çankırısporlu kardeşlerimizi başarılarının devamını dilerim

Vanlı
Vanlı - 9 yıl Önce

yani dün olan olaylarda vanlıların bir şuçu yok . depremde van çok göç aldı. hakkari den 60 bin kişi vana geldi. van oldu hakkari.

Yaren
Yaren - 9 yıl Önce

bravo gençler sizleri tebrik etmek gerekir . arzuladığınız istediğiniz yere biran önce gelirsiniz inşallah

ercan
ercan - 9 yıl Önce

bu vatan bu askerler bizim bunlar olmasa ne olur bunu bilemeyen kansızların allah belasını versin...helal olsun genclerrr vatan sana canım feda

SIRADAKİ HABER