banner198

Şevket Koç resmen başvurdu!

AK Parti Çankırı Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan eski HAS Parti İl başkanı ve Mali Müşavir Şevket Koç, AK Parti İl Başkanlığı Binasına gelerek adaylık müracaatında bulundu.

Şevket Koç resmen başvurdu!
banner145
AK Parti Çankırı Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan eski HAS Parti İl başkanı ve Mali Müşavir Şevket Koç, AK Parti İl Başkanlığı Binasına gelerek adaylık müracaatında bulundu.

 

İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’na İl Başkanlığına yapmış olduğu müracaat ile birlikte hazırlamış olduğu dosyayı İl başkanı Salim Çivitçioğlu'na sunan Şevket Koç, 2014 yılında yapılacak mahalli seçimler için belediye başkan aday adaylık müracaatımızı ifa etmek için buradayız." dedi. Salim Çivitçioğlu aday adaylığı süreci ile bilgiler verdiği konuşmasında "Aday adaylığınız hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Şevket Koç müracaat sonrası yaptığı basın açıklamasında "Asırlarca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Çankırı’mıza hizmet etmek inşallah bizlere de nasip olur. Önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti Çankırı Belediye Başkan aday adaylığına resmi müracaatımızı yapmış bulunuyorum." dedi.

Şevket KOÇ'un basın açıklaması şöyle:
"Doğası, kültürü ve tuzu başta olmak üzere ayrı ayrı sahip olduğu özelliklerin tamamını içinde barındıran Türkiye’nin gelişmeye aday şehirlerinden Çankırı’da yaşıyoruz. Asırlarca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Çankırı’mıza hizmet etmek inşallah bizlere de nasip olur. Önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti Çankırı Belediye Başkan aday adaylığına resmi müracaatımızı yapmış bulunuyorum.
 
20 Yıllık Stratejik Planlar Yapacağız
Bugüne kadar Çankırı ile ilgili projeler halkımızla, şehir dinamikleri ile maalesef uzlaşarak hayata geçirilemedi. Biz Çankırı ile ilgili yapılacaklar noktasında 4-10 ve 20 yıl olmak üzere stratejik planlar oluşturacağız. Bu stratejik planın hazırlanması için üniversitemiz, halkımız, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları başta olmak üzere şehrin tüm dinamiklerinden istifade edeceğiz.
“Ben yaptım oldu!” mantığı ile değil, herkesin fikrinden yola çıkarak, Çankırı’nın geleceğini sağlıklı bir şekilde planlamak, emanetçisi olduğumuz gelecek nesillere yaşanmaktan gurur ve mutluluk duyulan bir şehir bırakmak için yola çıktık. Çünkü Çankırı hepimizin ortak değeri.
 
Katılımcı yönetim anlayışıyla hazırlayacağımız stratejik planda, önümüzdeki 4 yılda şehrimize yönelik taahhütlerimizi ortaya koyacağız. Stratejik plan Çankırı’mıza hemşerilerimize etkin ve daha kaliteli hizmet verilmesinde yol göstericimiz olacak.
 
Çankırı’nın, ötelenmiş, halkımıza sıkıntı veren, sosyal yara haline gelmiş bütün sorunları insan faktörünü ön planda tutarak çözeceğiz. Çocuklarımıza daha yaşanabilir, dinamik ve her yönden güçlü bir Çankırı bırakmak için çıktığımız bu yolda desteklerini bizlerden esirgemeyen  hemşerilerimize teşekkür ediyor, Çankırı'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 02:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER