banner198

Muhalefete Çankırı'dan blok destek geldi!

MHP'de beş üye ile temsil edilen Çankırı üst kurul delegelerinin tamamı da Bahçeli karşıtı bloğun yanında yer aldı.

Muhalefete Çankırı'dan blok destek geldi!
banner145
MHP'de yaşanan kongre krizinde kar topu gibi başlayan muhalefet ateşi adeta çığ gibi büyüdü. MHP'de beş üye ile temsil edilen Çankırı üst kurul delegelerinin tamamı da Bahçeli karşıtı bloğun yanında yer aldı.

Çağrı heyeti tarafından Ankara Esenboğa Büyük Anadolu otelde yapılması planlanan tüzük tadil kongresine davet edilen 1211 MHP üst kurul delegesinden 748 delege katilım gösterdi. Polis engeli ve TOMA'ların çevirdiği salona giremeyen ülkücüler açık alanda uzun süre bekledi. Kongre çağrı heyetinin davetine, Çankırı Üst Kurul Delegeleri İl Başkanı  Çetin Kapdan, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Ilgaz İlçe Başkanı Mustafa Yazıharman, Yüksel Eser ve Ömer Bezci katılarak hep birlikte poz verdiler.

Muhalefetin tüzük tatil kongresi toplanması için başlattığı imza kampanyasına, Çankırı üst kurul delegelerinden sadece Mustafa Yazıharman ve Ömer Bezci imza vermişti.




Koray Aydın'a yol arkadaşlarından şok çıkış!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 23:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Partili
Partili - 8 yıl Önce

Kongreye katılmalarından dolayı tebrik ediyorum MHP iktidara yürüyor. Neden arif başkan bozkurt işareti yapmıyor bir tane bile fotoğrafı yok

YÜKSEL.ERTUNÇ
YÜKSEL.ERTUNÇ - 8 yıl Önce

M.H.P.LİLERİN.ADAM.GİBİ.ADAMLARI.BURADA.AKP.NIN.UŞAKLARI.GENEL.MERKEZDE.BAHÇELİ.ADAM.GİBİ.KONGRE.YAPAYDIN.M.H.P.Yİ.BUDURUMA.DÜŞÜRDÜN
CCALLAH.BU.MUKADES.DAVAMIZI.AYAKLAR.ALTINA.ALDIRDIN.SENDE.AKPNİN.ŞAMAR.OGLANINA.DÖNDÜN.UTANMADINMI.BU.TABANA.ERMENİ.EZİYETİ.YAPTIRDIN.
SEN.VE.ETRAFINDAKİLER.BU.DAVANIN.ÇİLESİNİ.ÇEKENLERİ.HAYİN.İLAN.ETTİN.M.H.P.NİN.TEK.HAYİNİ.BAHÇELİ.VE.EKİBİ.NE.KADAR.KİRİRSEN.KİRİ.SENİ.VE.EKİBİNİ.POSTALIYACAGIZ..D.KUYRUGUNUZA.TENEKEYİ.BAGLIYACAGIZ.BİZ.BU.DAVANIN.NEFERİYİZ.BAHÇELİ.VE.EKİBİ.GİBİ.SATILIK.DEGİLİZ.

SIRADAKİ HABER