banner198

19 Mayıs azim ve kararlığın adı

TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

19 Mayıs azim ve kararlığın adı
banner145

TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat  İdris Şahin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Türk milletini aydınlık geleceğe götürecek rotanın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun’dan başlattığı  istiklal ateşi ile Anadolu'da çizildiğine vurgu yapan Şahin, "19 Mayıs, Türk Milletinin ve ülkesinin asla bölünemeyeceği, yok edilemeyeceği, hür ve bağımsız olarak yaşamaya devam edeceğinin bir göstergesidir" dedi.


Şahin mesajında şunları kaydetti:

 

Türk milletini aydınlık geleceğe götürecek rota, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun’dan başlattığı  istiklal ateşi ile Anadolu'da çizilmiştir. Milli Mücadele harekatı milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve zaferle sonuçlanmıştır.

 

Geçmişten gelen birikimiyle, son yıllarda muazzam bir gelişme ivmesi yakalayan Türkiye, dünyanın saygın ve güçlü bir ülkesi olma yolunda yürüyüşüne kararlılıkla devam etmektedir. Yarının daha güçlü, daha huzurlu, daha müreffeh Türkiye'si siz değerli gençlerimizin aziz omuzlarında yükselecektir. Cumhuriyetimizi korumak ve yüceltmek, ülkemizi Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak için elbirliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs, Türk Milletinin ve ülkesinin asla bölünemeyeceği, yok edilemeyeceği, hür ve bağımsız olarak yaşamaya devam edeceğinin bir göstergesidir. İnanıyoruz ki; geleceğimizin teminatı Türk Gençliği, 19 Mayıs meşalesini elinde tutarak, yüce Türk Milletinden alacağı güçle milli birliğimiz ve bütünlüğümüz üzerinde oynanan bütün oyunları da bozacaktır.  

 

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor,  bütün vatandaşlarımızın ve sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER