banner198

Antalya'da Çankırılı iftarı!

Antalya Çankırılılar Derneği yönetimi Antalya’da ikamet eden Çankırılı hemşerilerine Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Restoranında bir iftar yemeği verdi

Antalya'da Çankırılı iftarı!
banner145
Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Antalya Çankırılılar Derneği, Antalya’da yaşayan Çankırılı hemşerilerine Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Restoranında bir iftar yemeği verdi.


AESOB Restoran da verilen iftar yemeğine Eski Bakanlardan İlker Tuncay, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Bahadır, Dernek Başkanı Mustafa Demir, dernek yöneticileri, üyeler ve çok sayıda davetliyle birlikte Çankırılı hemşeriler katıldı.


İftar davetinde bir konuşma yapan Çankırılılar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Antalya Pastacılar Odası Başkan Vekili olan Mustafa Demir, davete katılmalarından dolayı herkese teşekkür ederek, iftar sofralarının paylaşmanın ve kardeş olmanın önemini herkese bir kez daha hatırlattığını söyledi.


Demir, “İftar sofraları, birlik olmanın, kardeş olmanın ve paylaşmanın en güzel bir şekilde sergilendiği en güzel yerlerden biridir. Derneğimizin faaliyetlerini siz hemşerilerimizin desteği ve sahiplenmesiyle inşallah daha da güzel bir şekilde yürüteceğiz. Büyüklerimizden bizlere miras kalan Çankırı geleneklerimizi, göreneklerimizi ve kültürümüzü yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. Memleketimizden uzakta yaşayan yeni nesillerimize Çankırı’mızı anlatmak ve kültürümüzü aşılamak başta derneğimiz olmak üzere hepimizin birinci görevidir. Derneğimize emeği geçen ve iftarımıza katılan herkese teşekkür ediyor yaklaşan Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum.” dedi. 


Yaklaşık 350 kişinin katıldığı iftar davetinde ayrıca herkese, dondurma kültürüne farklı bir bakış getiren ve Çankırı’ya has olan tuzlu dondurmada ikram edildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 03:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER