banner306
banner198

İşte Çankırı milletvekillerinin 4 yıllık meclis karnesi!

İşte Çankırı vekillerinin 4 yıllık meclis karnesi!

İşte Çankırı milletvekillerinin 4 yıllık meclis karnesi!
banner145

 12 Temmuz 2011 tarihinde yapılan TBMM Genel seçimlerinin ardından meclise 24. Dönem Çankırı milletvekilleri olarak seçilen İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in dört yıllık meclis yasama yılı performans karnesini sizler için çıkarttık.

 

Çankırı’yı iki sandalye ile mecliste temsil eden Ak Parti Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in mecliste yaptıkları yasama ve denetim faaliyetlerinin konu edinildiği çalışma Çankırı’da bir ilk özelliği taşıyor.

 

Çankırı Postası’nın TBMM resmi verilerine dayandığı TBMM’nin özgül terminolojisine bağlı kalınarak hazırlanan karnede İdris Şahin ve Hüseyin Filiz performansları karşılaştırmalı olarak hazırlandı.

Genel Kurul Konuşmalarında İdris Şahin 36 defa mecliste söz alırken, Hüseyin Filiz 5 defa meclis kürsünde konuştu. Yine diğer yasma faaliyetlerinde İdris Şahin 31, Hüseyin Filiz ise 17 farklı faaliyette yer aldı.

Seçmenlerin performansı değerlendirip karneye vereceği not ise vekiller mecliste 1 yılı kalan vekiller açısından büyük önem taşımakta.

 

Öte yandan CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün Çankırı ile ilgili performansı dudak uçuklatacak cinsten. Gökmen Öğüt, Çankırı sorunları ile ilgili verdiği soru önergeleri ile tarihi bir rekora doğru gidiyor.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 21:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa akyan
mustafa akyan - 10 yıl Önce

Haberde kelime hatasi yapmissiniz dönme milletvekilleri yazmissimiz yada gondermemi var anlayamadik

Ahmet SERDAR
Ahmet SERDAR - 10 yıl Önce

tabiki burada önemli olan iki vekilimizide seçerek meclise gönderen çankırı seçmeninin gönlünde oluşmuş olan karnedeki durum ne alemdedir... hüseyin filiz çankırı sevdasıyla yanıp tutuşmaktadır, kendi dünyanın neresinde olursa olsun aklının bir köşesinde yılların ihmaline terk edilmiş bozkır şehri çankırısı var acaba nasıl olurda bir yatırım getirebilirim nasıl olur bir hizmet götürebilirim bir ağlayan yüzü güldürür bir gariban ocağını mutlu ederim vatandaş buna bakıyor saygı ve selamlar...

Çankırı Postası
Çankırı Postası - 10 yıl Önce

haberde yer alan veriler tbmm resmi internet sitesinde yayınlanmakta olan bilgilerdir. milletvekillerinin kendilerine ayrılan sayfalarına girersen rahatlıkla görebilirsin. utanmadan iftira ve karalama yapmadan önce araştır ve bilgilen.

ak sevda
ak sevda - 10 yıl Önce

bu yalan haberlerle nereye kadar

TENGİZ KHAN
TENGİZ KHAN - 10 yıl Önce

ikisini toplasan bir gökmen öğüt etmiyor.sayin gökmen öğüt,kurşunlu hocahasan köyünün içme suyu yok.bizim seçtiklerimizden fayda yok.su işine bi el atsaniz.hayir duamizi alirsiniz

Eldivanli
Eldivanli - 10 yıl Önce

sayın vekilim idris şahin ilçe ilçe geziyosunuz eldivanda yine aynı kadroyla milletin karşısına çıkıyosunuz eskiye rabet olsaydı bit pazarına nur yağardı derler ama bu kişilere rağmen cumhurbaşkanlığı seçiminde başbakanımıza eldivanlı gereken desteği verecek. sizin veya o senin kadronu sevdikleri için değil başbakanımızı sevdikleri için. anlayın ki belediye seçiminide adaya nasıl eldivanlı kızdığını onlar diyecekler ki bu kadar oyu biz topladık halk onlara değil başbakanımıza verdi.

SIRADAKİ HABER

banner304