banner198

Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!

Çankırı Devlet Hastanesinde bazı odalardan hastaların mahrem bilgilerinin yer aldığı bilgisayarlardan parça çalındığı iddia edildi.

Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!
banner145

Ercan Şeker Çankırı Postası- Çankırı Devlet Hastanesinde bazı odalardan hastaların mahrem bilgilerinin yer aldığı bilgisayarlardan parça çalındığı iddia edildi.

Çankırı Devlet Hastanesinde 24 Nisan 2024 Çarşamba günü sabah mesaisine gelen çalışanlar, hastane ana bina 1. katta bulunan ultrason odasında bilgisayarın açılmadığını gördü. Bilgisayar kapaklarının söküldüğünü fark eden çalışanlar güvenliğe haber verdi. Ultrason odası, raporların verildiği odada ki kasalardan işlemci, hard disk gibi bazı parçaların sökülerek kişi yada kişilerce alındığı iddia edildi. Yine 2. katta bulunan teknik servis odasınında kapısının kıırldığı görüldü. Bir başka iddia ise kasalardan remlerin söküldüğü şeklinde.

Gizemini koruyan olayla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunamazken, BBG evi gibi izlenen 24 saat Güvenlik görevlilerin nöbet tuttuğu hastanede kritik odalara giren kişi yada kişilerin henüz tespit edilemediği öğrenildi. Olayla ilgili olay yeri inceleme ekiplerinin parmak izi aldığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Çankırı Devlet Hastanesinde daha öncede bazı personel tarafından binlerce hastanın arşiv kayıtlarının kurum dışına çıkartılarak evrakta tahribat yapıldığını Çankırı Postası ortaya çıkartmıştı. Arşiv kayıtlarının kurum dışına çıkartıldığı müfettiş raporlarına da yansımıştı.

Meydana gelen son olay ise kafalarda bir çok soru işareti bıraktı. Şahıs yada şahısların ana bina 1.katta özellikle bazı odalara girip sadece kasalardan bazı parçaları alması olayın hırsızlıl süsü verilmiş olabileceği ihtimalini doğuruyor. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 16:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hastane çalışanı
Hastane çalışanı - 1 hafta Önce

Bilgisayar i alıp gitse adi bir hırsızlık diyeceğim ama içinden söküp parça almak da neyin nesi ne arıyordu yada neyin kaydının yok olmasını istiyordu çok farklı sorular geliyor insanın aklına bu kaçıncı olay hastane yol geçen hanı gibi ne igrenclikler var ne darp olayları akp il başkanı kesin birilerini daha il dışına sürer babasına saygısızlık yapıldığını iddia ederek iki güvenliği ilcelere sürdü şimdide kesin müdürleri sürer aslan parçası akp il başkanı duzeltirse AKP DÜZELTİR KORAY ERDOĞAN BAŞKAN duzeltir

anarşist yaren
anarşist yaren - 1 hafta Önce

2018-2019 yıllarındaki yolsuzluk dosyasındaki delillerin karartılması olabilir mi ? düşündürücü eğer öyleyse ( ki tesadüf olamaz) bu işde Tudi ve Kaba nın parmağı olabilir..

anarşisst yarene
anarşisst yarene @anarşist yaren - 5 gün Önce

Anaşist denilen adam senin o yolsuzluk dediğin rücu davası sonuçlanalı 2 yıl oldu.Mahkeme sağlık çalışanlarının almış oldukları ek ödemelerin yasal sınırlar içerisinde alındığını kabül etti. Ayrıca üst mahkemeden de aynı sonuçla geldi.Sen neyün kafasındasın yok yosuzluk felan filan yazıp iftira atıyorsun

Hastane hastası
Hastane hastası - 5 gün Önce

Yıllardır sıkıntısı bitmeyen bir hastane

SIRADAKİ HABER