banner198

Freni boşalan Tır apartmana çarptı!

Çankırı’da freni boşalan bir TIR apartmana çarparak durabildi. Büyük bir gürültü duyarak balkonlara koşan mahalleli kazada her hangi bir can kaybı yaşanmaması üzerine derin bir oh çekti.

Freni boşalan Tır apartmana çarptı!
banner145
Çankırı’da freni boşalan  TIR faciaya ramak kala apartmana çarparak durabildi. Büyük bir gürültü duyarak balkonlara koşan mahalleli kazada her hangi bir can kaybı yaşanmaması üzerine derin bir oh çekti.  

 

Bu akşam saatlerinde Fatih Mahallesi’nde meydana gelen kazada, Şehit Alpaslan Bayram sokakta yokuşa park eden 18 ED 014 plakalı TIR dorse bağlantısının gerçekleştiği sırada imdat firenin boşalması ile bir anda hareket etti. Ömer Topuz caddesine çıkan TIR caddeyi boydan boya kapatarak Altuğ sitesi beton bahçe duvarını aştı. TIR A Blok’ta bulunan İsa Gümüş’ün dairesine çarparak durabildi. Olay sırasında caddeden herhangi bir araç geçmemesi olası bir faciayı önledi. Bahçe duvarı ile daire arasında asılı kalan TIR olay yerine gelen vinç yardımıyla asılı kaldığı yerden kurtarılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

 

Ev sahibi İsa Gümüş müthiş bir ses duyarak evden çıktıklarını ve evde herhangi bir maddi hasar meydana gelmediğini söyledi. “ Allah yüzümüze baktı” diyen Gümüş, “TIR’ın çöp bidonuna takılması ve sürükleyerek gelmesi, arada bahçe duvarının olması, caddeden araba geçmemesi ve arkadaş aracını park edecekmiş etmemiş. Olsaydı hepsini hurdaya sokardı” şeklide konuştu. 








Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 05:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER