banner198

Koç, Hanım Kollarını Ziyaret Etti

Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Koç, Ak Parti Hanım Kolları yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Koç, Hanım Kollarını Ziyaret Etti
banner145
Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Koç, Ak Parti Hanım Kolları yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan Ak Parti Hanım Kolları  İl Başkanı Fatma Öztürk yaptığı konuşmada;Seçimlerde kadın teşkilatlarımızın önemi çok büyüktür. Adeta seçimleri kadın teşkilatlarımızın çalışmaları sayesinde kazanıyoruz.  Önümüzdeki mahalli seçimlerde kadın kolları olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Seçimlerde tüm aday adaylarımıza aynı mesafede durarak hepsine başarılar diliyoruzdedi.


Söz alan Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Şevket KoçUzun yıllardır siyasi çalışmalar içinde bulundum bu defa karşınıza belediye başkan aday adayı olarak bulunuyorum. Siyasi hayatım boyunca gördüğüm kadın teşkilatlarımızın çalışması çok önemlidir. Yapılacak seçimlerde de belediye meclis üyesi içinde hanım kardeşlerimizin olması gerekmektedir. Aday adaylığımız ile ilgili gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerin en büyük faydası şehrimizin temel ve öncelikli sorunlarını birinci ağızlardan öğrenmemiz olmuştur.  Ziyaretlerimizin sonunda hepimizce malum olan şehrimizin öncelikli ve aciliyet arz eden 4 meselesinin öne çıktığını tespit ettik. Bu meseleleri Allah nasip ederse Acil Eylem Planı olarak gündemimize almış bulunuyoruz. Bunlar, Altyapının yenilenmesi, Konut darlığının giderilmesi, Şehir temizliğinin ivedilikle ele alınması ve Şehir içi trafiğin düzenlenmesidir. açıklamasını yaptı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER