banner198

Çankırı'da AKP zaferini ilan etti, muhalefet sessizliğe büründü!

Çankırı'da AKP'nin ezici bir oy oranı ile seçimlerde galip geldiğinin açıklanmasının ardından AKP cephesi zaferini ilan etti.

Çankırı'da AKP zaferini ilan etti, muhalefet sessizliğe büründü!
banner145
Çankırı'da AKP'nin ezici bir oy oranı ile seçimlerde galip geldiğinin açıklanmasının ardından AKP cephesi zaferini ilan etti.


Sandıkların açılması ile birlikte 7 Haziran Genel seçimlerinde Çankırı'da aldığı %59.2'lik oy oranını 1 Kasım erken seçimlerinde 9.96 puan artırarak 69.3'lük bir oy oranına çıkartan AKP en yakın rakibi MHP'yi ezici bir üstünlükle geçmenin mutluluğunu yaşadı.

AKP'nin yüzde 85 ile rekor kırdığı ilçe -TIKLA OKU-

AKP Milletvekilleri Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz Belediye meydanında toplanan partililere teşekkür konuşmasında bulundular. Hüseyin Filiz, partililerden eve gittiklerinde iki rekat şükür namazı kılmalarını isterken Emi Akbaşoğlu, bu akşam Çankırı'nın farklı bir güzellik taşıdığını belirterek şampiyonluğun Çankırı'ya yakıştığını söyledi.  

Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte  havai fişek gösterisi düzenlendi.  İlçelerden gelen partililerde bu coşkuya ortak oldu. Davullu zurnalı halyların çekildiği kutlamada, araç konvoyu düzenleyerek şehir turu atan partililer araçlarının klaksonlarına basarak seçim zaferlerini kutladılar.

Çankırı MHP'de dramatik düşüş! -TIKLA OKU-

Belediye Başkanı İrfan Dinç, İGM Başkanı Ruhi Şeker, İl Başkanı Celal Kaman ve Merkez İlçe Başkanı Mustaf Potukoğlu otobüsün üstünde Filiz ve Akbaşoğluna eşlik ettiler.

Öte yandan diğer parti merkezleri sessizliğe büründü. 

Foto galeriye git


-İlk tepki SP adayı Uzun'dan geldi-

Seçim sonuçlarıyla ilgili ilk tepki SP Milletvekili adayı Ömer Uzun'dan geldi. Uzun sosyal medya hesabından paylaştığı değerlendirmesinde partisinin altığı %0.6'lık oy oranının imanlarını artırdığını söyledi. Uzun, "%0.6 bizim sadece imanımızı artırır. Yarabbi ayağımızı Hak'ta sabit kıl" dedi.

1 Kasım seçimlerinin ülkemiz, İslam alemi ve Çankırı için hayırlar getirmesini dileyen Uzun, "Kırk altı yıldırı deva ettiğimiz mücadelemize bugün daha büyük azim ve kararlılıkla deva edeceğiz " mesajını iletti.

 

-Atalay, "Erdoğan Türkiye'yi vurdu"-

1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendire bir diğer isim ise CHP vekil adayı Murat Berat Atalay oldu. Sosyal medyadan kısa bir seçi sonucu değerlendirmesinde bulunan Atalay, "PKK DHP'yi, Bahçeli MHP'yi, Erdoğan Türkiye'yi vurdu" şeklinde oldu.

MHP cephesi ise tam bir sessizliğe büründü.

Foto galeriye git






AKP'nin yüzde 85 ile rekor kırdığı ilçe

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 05:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER