banner198

Filiz'i protesto eden vatandaşa dayak!

Çerkeş pazarında seçim çalışması yapan AKP Milletvekili adayı Hüseyin Filiz'e tepki gösteren köylü vatandaş darp edildi.

Filiz'i protesto eden vatandaşa dayak!
banner145

Çerkeş'te seçim çalışması yapan AKP Milletvekili adayı Hüseyin Filiz'e tepki gösteren Karga köylü İsmail Tabakçıoğlu, partililer ve sivil polisler tarafından darp edildi.

 

Bir çay bahçesinde gerçekleşen olayda, vatandaşlarla tek tek  toklaşarak seçimlerde destek isteyen Filiz'in elini sıkmak istemesi üzerine, "Önce pisliklerini topla, ondan sonra oy topla" tepkisinde bulunan İsmail Tabakçıoğlu, Filiz'in kardeşi Yüksel Filiz ve seçim ekibinde yer alan bir kaç kişi tarafından yumruklarla saldırıya uğradı. Saldırı sonrası Tabakçıoğlu'nun yüzünde yaralar oluştu.

 

Çankırı Postasına açıklamada bulunan Tabakçıoğlu,  FLZ gruba ait Karga köyündeki besi çiftliğinden, tarlasına atık maddelerin akıtıldığını, hayvan ve lağım pisliği yüzünden tarlasının ekilemeyecek halde olduğunu söyledi.

 

Bir kaç defa uyarmasına rağmen atık maddenin köyün arazisine ve mezarlığına akmaya devam ettiğini anlatan Tabakçıoğlu, " Hüseyin Filiz, 12 kahvesinde milletle tokalaşıyor. Tam önüme geldi, "Önce pisliklerini topla, ondan sonra oy toplamaya gel" dedim. Sivil polisler beni tutup uzaklaştırırken arkadamdan gelen kardeşi Yüksel ve elemanları arkamdan yumrukla bana vurdular.  Attıkları yumruklardan bazıları yüzüme geldi. O arada bir sivil polis bana vurdu. Olayı duyan halk etrafımızda toplanmaya başlayınca polisler beni bıraktı." dedi. Yüzünde yaralar oluşan Tabakçıoğlu, hastaneye giderek rapor aldı. Tabakçıoğlu, olaydan sonra kendisine haber gönderilererek anlaşmak istenildiğini, ancak yarın savcılığa giderek saldırganlardan şikayetçi olacağını ifade etti.

 

"Ben buranın çocuğuyum, ölene kadar buradan gitmeyeceğim" diyen Tabakçıoğlu, "Hem meramızı elimizden aldı, hem de  köyün yanındaki tarlamı ekemiyorum. Bütün pisliği boru ile araziye akıtıyorlar.  Şu anda mezarlığın içine dahi giremezsiniz, cenaze dahi gömmezsiniz. Köy meramızı geri almak için tekrar dava açacağız." dedi.

 

 



Çankırı'da bu köy sandığa gitmedi!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 04:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman
osman - 9 yıl Önce

Ben kendim AKP liyim.Ama bu seçimde AKP ye oy vermiyecem nedenmi bunları defedelim başımızdan bu ikisininde öbürünü tanımıyoruz daha öteki cebine çalışıyor vatandaşı darp etmek nedemek ana avratmı sövdü buna.

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

eleştiriye tenkide alışacaksın saygı duyacaksın.vatandaşla kavgaya girersen seçimde havanı alırsın

Bir bilen
Bir bilen - 9 yıl Önce

Sayın Filiz Milletvekili seçilememek için her şeyi yapacak herhalde. Seçime 40 gün var ve bu
Ikinci büyük vakası. Daha beler yapacak birlikte göreceğiz. Çapsız insanları koyuyorlar milletvekilliği sıralamasına sonuç bu. Bu arada MHP yatmaya devam etsin.

ahmet çerkeşi
ahmet çerkeşi - 9 yıl Önce

çerkeşliyiz o tokadın cevabını sandıkta vereceğiz.

masum vatandaş...
masum vatandaş... - 9 yıl Önce

vatandaşa yaptıklarının cezasını sandıkta vermezlerse çankırı ve çerkeş halkına yazık...bizim iyi kalpli halkımızı kandırmayı çok iyi biliyorlar. karşılıgında birde dayak atıyorlar çankırı halkıda bidaha dayak atsın diye oy veriyor bunlara...ayıp ya...

ahmet
ahmet - 9 yıl Önce

Tayyip Erdogana yapmadıkları kalmadı o zaman oda dövdürsün öldürsün böyle birşey olurmuş bunları başbakan çankiriya gelince bir yazılı kağıtla söyleyin bunların ne adam olduğunu bilginler bunlar milletin vekili olamazlar ....irfan dinç çetesi yaptı bu işi Vedat bekiyi kim dövdürdü?Tayyibe can feda geri kalanı at çöpe gitsin

ÇANKIRILI
ÇANKIRILI - 9 yıl Önce

vatandaşa yapılan saygısızlığın cezasını başta çerkeş ve çankırı halkı sandıkta vermezse daha çok masum insanın hakkı yenir ve daha çok dayak atarlar... çerkeş halkı da aynı şekilde cevabını vermeliydi... bu kadar haksızlıktan sonra hala bunlara oy veren oldukça daha çok dayak atarlar..çankırı daha çok geriler... anlayana

bordo
bordo - 9 yıl Önce

Eledtirileri kaldiramiyorsan birakacaksin yarisi sayin vekilim


SIRADAKİ HABER