banner198

Köylüyü döven AKP'lilere Milli İttifak sert çıktı!

Saadet Partisi Çankırı Milletvekili Adayı Murat Çiftci, Çerkeş'te bir köylünün AKP'liler tarafından darp edilmesine sert tepki gösterdi.

Köylüyü döven AKP'lilere Milli İttifak sert çıktı!
banner145
Saadet Partisi Çankırı Milletvekili Adayı Murat Çiftci, Çerkeş'te bir köylünün AKP'liler tarafından darp edilmesine sert tepki gösterdi.

 

Çiftçi yaptığı yazılı basın açıklamasında; "Bu millet bu gibi zorbalıklara cezasını sandıkta en ağır şekilde verecektir" dedi.

 

Çiftçi açıklamasında şunları kaydetti:

 

Bugün meydana gelen, Çankırı milletvekili Hüseyin FİLİZ’in korumalarının Çerkeş’te bir vatandaşımızı darp etme olayını üzüntü içinde öğrenmiş bulunuyoruz.

 

Olaya şahit olan teşkilat mensuplarımızdan ve halkımızdan aldığımız bilgilere göre, vatandaşımızın Milletvekili Hüseyin FİLİZ’ i tenkit etmesinin ardından korumaları, vatandaşımıza  müdahale ederek darp etmiş, vatandaşımız  yaralanmış ve kanlar içinde kalmıştır.

 

Bir milletvekilinin vatandaşa böyle bir müdahalesinin akılla, mantıkla, vicdanla, insanlıkla açıklanacak hiçbir tarafı yoktur. Vatandaşımızın  milletvekilini her zaman tenkit etme hakkı vardır. Yanlışlarını, hatalarını her zaman söyleyebilir. Çünkü vekil aslını temsil eder.

 

Maalesef AKP milletvekilleri o kadar şımarıkça davranmaktadır ki, o kadar şakşakçılık ve yalakalığa alışmışlar ki liderleri gibi, her biri kendini padişah yada kral gibi hissetmekte tebaalarının kendilerine her şartta biat etmelerini beklemekte ve derebeylik yapmaktadırlar. Bu ülkede hiçbir vekilin yada kendini üst tabakada hissedenlerin başka bir vatandaşa şiddet uygulama hakkı yoktur. Arkalarındaki güce güvenerek, yaptıkları haksızların yanlarına kalacağını bilerek zorbalık yapamazlar. Bu millet bu gibi zorbalıklara cezasını sandıkta en ağır şekilde verecektir.

                                                                                                                             

O güvendikleri güçleri bittiğinde vatandaşın içine çıkamaz hale geleceklerdir. Şiddet uygulamak, kendini savunamayan, fikir olarak zayıf kalan ve haklılığı olmayan insanların işidir. Buradan anlıyoruzki  milletvekilinin kendini savunacak, vatandaşı ikna edebilecek argümanları mevcut değil. Bu durumun psikolojisi içinde ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Buradan belli oluyor ki seçimlerde bu zorba yada ithal  AKP milletvekilleri vatandaştan gereken cevabı alacaklardır.  

Filiz'i protesto eden vatandaşa dayak!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 02:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÇERKEŞLİ
ÇERKEŞLİ - 9 yıl Önce

sayın çiftçiyi tebrik ederim..bu olaya tüm mhp-chp adayları -il başkanları vede tüm stk lar tepki gösterip hesabını sormalıdırlar..aksi takdirde bu cesareti başkarlarına yapacaklar...çankırı halkı bunun hesabını sandıkta vermezse vay bizlerin haline..geçmi̇ş olsun hemşeri̇mi̇ze

oy yok
oy yok - 9 yıl Önce

zaten parayla bişeyler yapmaya çalışana oy moy yok .bu sefer çankırı 1-1 hadi hayırlısı

Hasan KARAGÖZ
Hasan KARAGÖZ - 9 yıl Önce

filiz'in çankırının hazine arazilerini satın alması, kendine çiftikler yapması haricinde ne gibi bir hizmeti olmuştur. filiz çankiriyi değil kendini şaha kaldirmiştir.

Kanada'lı
Kanada'lı - 9 yıl Önce

Eeeee olay tamamen cemaat, imam ilişkisi hatırla Çankırı Soma'da madencileri tekmeleyenlerle bunların mentalitesi aynı. Bunları daha ne kadar sırtında taşıyacaksın ey Yüce Türk milleti. Çalıyorlar ama çalışıyorlardan, hem çalıyorlar hemde dövüyorlara geçtik, bundan sonrakini söylemeye dilin varmıyor anlayın artık!

çerkeşli
çerkeşli - 9 yıl Önce

Ne adaletli paylaşım 2 millet vekiline 1 çankırı halkına

ayhan çelik
ayhan çelik - 9 yıl Önce

ey siyasetci çankırı için senin projelerin ne. bırakın filiz bu memleketi şaha kaldırsın çankırı için çalışanlar hepmi önü kesilmek istenecek.ondan sonra diyoruzki.çankırı ilerlemiyor filiz bu şehrin gururudur hizmetkarıdır milletin özüdür.sevdasıdır.bu tür pravökotörlere.meydanda daha çok olacaktır.unutmayın altın gümüşe dönmez altın altındır filiz altın gibidir.unutmayın bu tür pravakatörleri kimler tarafından sahaya sürüldügünü bu millet tahmin ediyor.çankırı filizlenecek emin adımlarla

mehmet
mehmet - 9 yıl Önce

milli ittifak değil milli isyan daha düne kadar büyük birlik partisini "isyankar bir parti" "mhp gibi ırkçı bir parti ama daha ılımlı söylemleri var ve bundan dolayı daha tehlikeli" "sp yi bitirmek için akparti ile ittifak yapan parti" diye tanımlarken bugün ne değişti de bbp ile sp milli isyan projesi altında birleştiler hayret. hatta bazı uç noktadaki spliler ırkçılıktan dolayı tüm bbplileri kafir ilan ediyordu. 'onlara göre kafirlerle' işbirliği yapılır mı?

ayhan çelik
ayhan çelik - 9 yıl Önce

yav editör ayıp ediyorsunuz bırakın filiz bu memleketi şaha kaldırsın çankırı için çalışanlar hepmi önü kesilmek istenecek.ondan sonra diyoruzki.çankırı ilerlemiyor filiz bu şehrin gururudur hizmetkarıdır milletin özüdür.sevdasıdır.bu tür pravökotörlere.meydanda daha çok olacaktır.unutmayın altın gümüşe dönmez altın altındır filiz altın gibidir.unutmayın bu tür pravakatörleri kimler tarafından sahaya sürüldügünü bu millet tahmin ediyor.çankırı filizlenecek emin adımlarla

SIRADAKİ HABER