Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yapraklı ve Çerkeş ilçe teşkilatlarında ilçe başkanlıklarında değişim yaşandı. Yapraklı İlçe Başkanlığı görevine Rıfat Kahveci, Çerkeş İlçe Başkanlığı görevine ise Nurullah Öztürk atandı.

Yapraklı İlçe Başkanlığı’nda görevini sağlık sorunları ve yaşı nedeniyle devreden Ahmet Mutlu’nun yerine Rıfat Kahveci getirildi. Parti teşkilatı, Ahmet Mutlu’ya bugüne kadar gösterdiği azimli çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni başkan Rıfat Kahveci’ye görevinde başarılar diledi.

MHP Milletvekili Yılık, Bütçe Görüşmelerinde Çankırı’nın ulaşım sorunlarını gündeme getirdi
MHP Milletvekili Yılık, Bütçe Görüşmelerinde Çankırı’nın ulaşım sorunlarını gündeme getirdi
İçeriği Görüntüle

Çerkeş İlçe Başkanlığı’nda da benzer bir değişim yaşandı. Sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını isteyen Musa Tutucu’nun yerine Nurullah Öztürk atandı. MHP teşkilatı, Musa Tutucu’ya emeklerinden dolayı teşekkür ederek, yeni ilçe başkanı Nurullah Öztürk’e başarı temennisinde bulundu.

Parti yetkilileri, bayrak değişiminin teşkilatlara hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” mesajını paylaştı.

Kaynak: Bülten