banner198

Şahin'den Filiz'e tokat gibi cevap!

Çankırı Milletvekili İdris Şahin'den, Hüseyin Filiz'e tokat gibi cevap geldi.

banner145

Çankırı Milletvekili İdris Şahin'den, Hüseyin Filiz'e tokat gibi cevap geldi. Şahin, "bizi kendisi ile karşılaştırmasın" dedi. Şahin helal dairesinde meşru zeminde kazandıklarımızı sanki farklı bir usulle kazanmışız gibi bunu ifade etmek deyim yerindeyse şerefsizliktir, terbiyesizliktir." dedi.


TBMM'de ki görevi 7 Haziran 2015 tarihinde sona erecek olan vekil İdris Şahin, veda ziyaretleri kapsamında Çankırı basını ile bir araya geldi. "Şimdiki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yüklediği ağabeylik vazifesi gereği dört yıl boyunca gece gibi olduğunu vurgulayan Şahin, bundan böyle üstümden prim yapmaya çalışanlara misli ile cevap vereceğini söyledi. Siyasette kendisini kimsenin seviyesizliğe hiç bir zaman çekemeyeceğinin altını çizen Şahin, basın mensuplarından helallik diledi.

 

Şahin, AKP Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz'in "İçimizden birini aday yapsalardı, 'Hırsız' deseydiniz, daha mı iyi olacaktı?” sözlerinin tüm aday adaylarını ve teşkilatları üzdüğünü ifade ederek,"Bu söylemleri kesinlikle üzerime almadım. Fakat teşkilatlara yaptığım veda ziyaretlerinde açıklama yapmam yönünde tepkiler aldım. Açık söylüyorum ben aday adayı olan tüm kardeşlerime kefilim. Hiçbirisi hırsız arsız değildir. Helal dairesinde, meşru zeminde kazandıklarımızı sanki farklı bir usulle kazanmışız gibi bunu ifade etmek deyim yerindeyse tamamen "şerefsizliktir, terbiyesizliktir. " dedi.

 

Şahin konuşmasının devamında "Süryani kilisesini papazı bile bunlardan daha onurludur derken onlar aslında kendilerinin kim olduklarını çok iyi biliyorlardı. Çünkü Süryani cemaati karşımıza çıkıp Türkiye Cumhuriyeti olarak şunu şunu eksik yaptınız diyordu. Ama buradakiler bir kılıfın arkasına saklanmak suretiyle kendi yaptıkları ayıbı bir başkasının üzerine örtmeye çalıştılar. Böyle bir şeyi kabul etmek asla ve asla mümkün değildir. Bu benim şahsım için değil 23 tane bu memleketin evladı müracaat etmiş bütün arkadaşlarımız için söylenmiş bir sözdür. Ne Ahmet Gayret'ten, ne Mesut Koç’tan, ne de Salim Çivitcioğlu’ndan, ne İdris Şahin’den. Biz şerefimizle, haysiyetimizle, onurumuzla burada siyaset yaptık" dedi.

 

 

'BİR İNSAN İDRİS ŞAHİN'İN  ATINDA EZİLMİŞ OLABİLİR!'

Bu memleketin en büyük müteşebbislerinden biri olan 4 yıl boyunca gecesini gündüzüne kadar Salim çivitçioğluna paralelci dersen bu yaftayı vurusan ailesine karşı ahlaka mukayyit twetler attırrsan bunları kimin attığını hepimiz biliyoruz.  

Milletvekilli dönemimde bir kuruşluk ticari ilişkide bulunmadığını anlatan Şahin, "Bir insan ezik olabilir. 4 yıl boyunca da İdris Şahin ismi altında ezilmiş olabilir. Bunları gayet anlayışla karşılıyorum, ama artık bu ezikliklerden kurtulun. Şu an itibari ile İdris Şahin yok listede. Bir şekli ile aşağıdaki yapmış olduğunuz karalamalar, edepsizlikler, terbiyesizlikler yukarıdaki birilerinin işine gelmiş İdris Şahin’in önü kesilmiş olabilir. İdris Şahin fobisinden kurtulsun arkadaşlar.  Dolayısıyla bizim üzerimizden siyaset yapmayı bırakın. Aday olan tüm kardeşlerimiz son derece haysiyetli, son derece şerefli ve namusuyla helal daireden geçimlerini yapan insanlardır" dedi. 

'İSPATLASIN SERVETİMİ BAĞIŞLARIM'

Görev süresi boyunca 1 liralık haksız kazanç elde etmediğini anlatan Şahin, " Ulu orta 23 kişiyi itham edecek şekilde konuşmak kimseye yakışmaz! Delikanlı adam ortaya çıkar şu konuda şu kişi haksız bir menfaat temin etti, ben bunun içi bu sözü söyledim der bunu söylemeyen asla ve asla karakter ve kişilik yönden düşük bir insandır.  Benim 1 liralık haram kazanç elde ettiğimi ispat etsinler, tüm mal varlığımı bağışlamaya hazırım. Amma kırsal kalkınmayı destekleme adı altında, devletten hibe, destek, yardım adı altında kimlerin ne yaptığı herkesin malumu.  Bir insan önce ahlaklı olacak. Para alanlar da aynı şeyi söyleyebilirlerse, onları başımın üzerinde Kızılırmak'a kadar taşırım" ifadelerini kullandı.

YAKIŞIKSIZ, ÇAPSIZ, DÜŞÜNCESİZ

Şahin, "Çankırı’da hiçbir MHP’li, CHP’li şahsımızı kastederek 'bu adam hırsızdı, hırsızlık yaptı, haksız mal temin etti' diye söyleyemez, söylememiştir. Bunu söyleyen ancak ve ancak kendisinin ne yaptığı bilmeyen, İdris Şahin adı altında eziklik duyan insanların söyleyebileceği sözdür. Bu karalamalarla ve iftiralarla Türkiye’nin gündeminde ancak bu şekilde yer bulabilir. 4 yıl birlikte yürüdüğü, öncesinde senin için köy köy, kent kent dolaşan, bir oy daha nasıl fazla alabiliriz diye ortaklık kurduğun arkadaşına bunu söylüyorsan, veya bu partiden aday olan arkadaşlara söylüyorsan, bu bir gaflettir. Delalettir. Bunu asla ve asla kabul etmiyorum yakışıksız, çapsız, düşüncesiz söylenen bu sözler Çankırı’da ciddi anlamda arkadaşlarımızı yaralamıştır.”dedi.


O SÖZLERİ KENDİSİNE İADE EDİYORUZ!

Filiz'in sözlerine sert çıkan Şahin, "Bizim arkadaşımız. 4 yıl boyunca Çankırı’da milletvekilliği yaptığım sürece ne Ankara’da ne Çankırı’da bir liralık akçalı iş yaptığımı bir Allah’ın kulu ispatlasın, bütün variyetimi teslim etmeye hazırım. Biz bu kadar cahil değiliz, burada 23 tane arkadaşımız müracaat etmiş ama işin orijininde Çankırı içinde yaşayan ticaret yapan 4-5 tane arkadaşımız var. Bu konuda en son laf söylenecek isimlerden biri olmamıza rağmen artık işine baksın arkadaşlarımız, kendi önlerine baksınlar. AK Parti tekrar ona bir hayat imkanı verdi. Dedi ki; tekrar aday oldun işine gücüne bak. Dolayısıyla hırlıydı, hızsızıyla bir bütünü ifade ediyorum ilçeler ve il dahil bütün arkadaşlarımızla bu söylenen sözü aynen iade ediyoruz" ifadelerine yer verdi.





Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 00:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
çerkeşli
çerkeşli - 9 yıl Önce

çerkeşte köylüyü dövenlere köylünün ekmeğiyle oynayanlara oy verirsek allah bizden bunun hesabını sorsun.

CEVAP
CEVAP - 9 yıl Önce

Tokat gibi cevap anlayana. İdris bey görev zamanında tek kuruş devletten kazanmadığını söylüyor muhatabıda çıkıp ben de devletten beş kuruş kazanmadım desin onunda dürüst olduğuna inanalım.hadi hodri meydan, onu idirise kışkırtan siyaset ortağıda çıkıp açıklasın beş kuruş boğazımdan rüşvet geçmedi diye. Çankırı idrisin açıklamalarına cevap bekliyor

Rafet
Rafet - 9 yıl Önce

köpeksiz köyde çomaksız gezenlere iyi cevap olmuş. kurdukları kirli tuzakların 7 haziranda nasıl suratlarına çarpacağını ibreti alem için görecekler.

babalik
babalik - 9 yıl Önce

Vekilim sen yoksan bizde akp yokuz.biz senin icin akp oy verdik bundan sonra oy vermeyegiz..sana cankurban

recep tiryaki
recep tiryaki - 9 yıl Önce

belediye seçim çalışmalarında ılgazda h.filiz:"içinizden birini aday göstermeyipte yabancı birini mi aday göstercektik" diyerek bizi yabancı diye yaftalayıp ta ılgazı kaybetmenin hesabını nasıl verecek.

ak partili
ak partili - 9 yıl Önce

Bir teşkilat ve dava adamıdır İdris Şahin ve salim civitcioglu biz Allâh in izni ile ikisinede kefiliz biz onlara hırsız veya paralelci diyemeyiz bunlar partisi için memleketi için çalışan ve daha nasıl bu memleketi kalkindiririz diye uğraşan insanlar biz sahsimiz adına iki dava abeylemize hakkalarimizi helal ettik ve idris vekilimizin dediği gibi tarlayı nadasa birakmassan bidaki hasata iyi ürün alamassin biz vekilimizle ve salim abimizle hedef 2023 diyeceğiz Allâh in izni ile

alexdesoza
alexdesoza - 9 yıl Önce

İdris abim agzına sağlik sanada bu yakısirdi

TEVFİK
TEVFİK - 9 yıl Önce

Filiz ikinci sırada seçilemeyecekte onun hırsını İDRİS Bey'den çıkarmaya çalışıyor


SIRADAKİ HABER