banner198

O slogana Çerkeşliler şaştı kaldı, böyle kurnazlık görülmedi!

Ak Parti 5. Olağan İl Kongresi ilginç bir pankart ve sloganlı desteğe sahne oldu.

O slogana Çerkeşliler şaştı kaldı, böyle kurnazlık görülmedi!
banner145

Ak Parti 5. Olağan Çankırı İl Kongresi ilginç bir pankart ve sloganlı desteğe sahne oldu. Pankart indiğinde ise ortaya çıkan isimler ise Çerkeş delegasyonunu oldukça şaşırttı.

 

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz kürsüde konuştuğu sırada tribünün sol orta köşesinde oturan bir gruptan “Çerkeş seninle gurur duyuyor” sesleri yükseldi.

 

Bir anda bütün gözlerin slogan atan gruba çevrildiği o dakikalarda Çerkeş İlçe Başkanı Hayati Kaya ve Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın bulunduğu Çerkeş delegasyon sıraları slogan atan isimleri gördüğünde şaşkınlığını gizleyemedi.

 

 

Teşkilat dışında gerçekleşen sloganlı destek eyleminin başındaki isimler ise pankart indiğinde ortaya çıktı.  Sekiz kişilik grubun başında hareket eden isim vekil Hüseyin Filiz’in kardeşi Yüksel Filiz’den başkası değildi. Kargı köyündeki FİLİZ GRUBA ait çiftlikte çalışan işçilerinde yer aldığı slogancıların bir diğer önemli ismi Ak Parti Çerkeş Belediye Başkan aday adayı olan ve daha sonra ise Büyük Birlik Partisine geçen işadamı Orhan Dengiz’di. Açılan pankartta ise “Çerkeş’i Ankara’ya bağlayan tünelimiz için tek umudumuz Hüseyin Filiz” yazıyordu.

 

Çerkeşli dahi olmayan vekil kardeşinin bu kurnaz eylemini fark eden Çerkeşliler bir anlık gülme krizine girdiler. Çerkeş Bedil köyünde tavuk çiftliği yüzünden Çerkeşteki desteğini kaybeden Hüseyin Filiz'in bozulan ilişkileri bu şekilde atılan sloganlarla düzelmiş gibi göstermeye çalıması ise tipik bir siyasetçi kurnazlığı olarak dikkat çekti. 






Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 02:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
anti ak parti
anti ak parti - 9 yıl Önce

hadi anladık çalışanları ve kardeşini acaba orhan dengiz neden bağırıyor onu anlamadık oysa şeçimlerde ak partiden desdeğini çekmişti.yoksa ...

Mazlum Ahmet
Mazlum Ahmet - 9 yıl Önce

habercilik budur gardaş. detaylarda gizli

Çerkeş
Çerkeş - 9 yıl Önce

çerkeş için bir şeyler üretmek yerine ..... yolunu seçenler şifasını pankart altlarında bulamayacaklardır.

IŞIK IŞIK  IŞIK
IŞIK IŞIK IŞIK - 9 yıl Önce

çerkeşi ankaraya bağlayan tünelimiz için tek umudumuz hüseyin filiz” yazik hemde çok yazik bi̇r i̇lçeni̇n tek umudu fi̇li̇z ha yaziklar olsun çi̇fli̇ğe gelmeyen bakan kalmadi madem o kadar gücü varmiş neden yaptirmadi.şeçi̇m yatirimi olarak lanse etti̇. ama nafi̇le mama yok artik

selman yurter
selman yurter - 9 yıl Önce

Cankiri osb demi yalan filizin yaptigi icraat ortada allah iftiralardan bizi korusun .Bu pankart kimleri neden rahatsiz etti.

Zübükzade
Zübükzade - 9 yıl Önce

aziz nesin ne güzel söylemiş, kemal sunal zübük filmini boşuna çekmemiş. 2015 türkiyesinde siyasetçinin geldiği son nokta

cemal genc
cemal genc - 9 yıl Önce

Yorumculara bakiyorum isim dahi yazamiyorlar neymis vekilin gorevi tunel yol yapmakmis vs yahu daha onceki vekiller niye yapmadi idris sahin cerkese altiayda bir ugruyor.cakma cerkesliler diyen arkadas senin cakma oldugun gercek ismin bile yok iftira atmak bos konusmak ne guzel sey sizi gidi bos edebiyatcilar

Ortalı savaş
Ortalı savaş - 9 yıl Önce

Çankırı için yapılan tüm yatırımları destekliyorum yol su tünel gb vs fakat iş şahsi menfaatlerse esefle kınıyorum keser döner sap döner birgün hesap döner bu ortanın durumu ne olacak ? Bu Dünya'nın bide öbür dünyası var sayın i Şahin nerde sizden öncekiler sayın vekillerim :))))


SIRADAKİ HABER