banner306
banner198

Emniyet binası kaldığı yerden başlıyor!

Yarım kalan emniyet binası kaldığı yerden başlıyor!

Emniyet binası kaldığı yerden başlıyor!
banner145

 Fiziki mekan yetersizliği nedeni ile artan ihtiyaca cevap veremeyen Çankırı Emniyet Müdürlüğünü modern bir binaya taşımak amacıyla 2011 yılında temeli atılan ve bu yıl açılması planlanan Çankırı Emniyet Müdürlüğü binasının duran inşaatı yeniden ihale edildi.

 

İhaleyi alan firmanın, yükümlülüğünü yerine getirmemesi nedeniyle sözleşmenin feshedilmesi ile başlayan süreç mutlu sonla noktalandı. Yüklenici firma ile 28 Ocak 2015 tarihinde sözleşmesi imzalanan İl Emniyet Müdürlüğü Ana Hizmet Binası ikmal inşaatı 2016 yılının Nisan ayı içerisinde tamamlanacak.

 

 

Çankırı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre; "Ankara yolu üzerinde bulunan ve yüklenici firmanın yükümlülüğünü yerine getirmemesi sonucu sözleşmenin fesih edilmesi nedeniyle inşaatı duran Emniyet Müdürlüğü Binası ikmal inşaatı, 2016 yılının Nisan ayı içerisinde tamamlanacak” denilmekte.

 

2011 yılının ortalarında Ankara yolu üzerinde temeli atılan Emniyet Müdürlüğü Binası ikmal inşaatı tamamlandığında, engelli rampası, engelli asansörü, 11 bin 543 m2’lik kapalı alanı, kütüphanesi, toplantı salonu, eğitim sınıfı, 186 kişilik çok amaçlı salonu ve 60 araçlık otoparkı ile çağdaş ve modern bir şekilde hizmet verecek.

 

 

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Vali Vahdettin Özcan, inşaatı devam edecek olan Emniyet Binası’nın polis teşkilatı ve ilimize hayırlı olması dileklerinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 05:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304