banner198

Hakkari'den acı haber!

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde vatani görevini yapan Ömer Faruk Biçer, nöbet değişimi sırasında henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle vurularak şehit oldu.

Hakkari'den acı haber!
banner145

Hakkari'de vatani görevini sürdüren Ömer Faruk Biçer(22), nöbet değişimi sırasında henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle vurularak şehit oldu.


Kızılırmak’ın Yukarıalagöz nüfusuna kayıtlı Biçer’in şehit düştüğü haberinin duyulması ile birlikte Abdul Halik Renda mahallesindeki baba ocağına ateş düştü. Şehit’in evinin bulunduğu binaya büyük bir Türk bayrağı asılırken, Biçer ailesinin acısına ortak çok sayıda Çankırılı evin önünde toplandı. içer’in tezkeresine 3 ay kaldığı edinilen bilgiler arasında yer almakta.


Biçer’in ölümüne kaza kurşunu mu, yoksa bir ihmal mi neden oldu bilinmiyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 23:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
A.kayıp
A.kayıp - 10 yıl Önce

Hakkari, yasamin baska kösesi anlatilmaz yasanır derlerya öyle yerler.bende gecen sene candostumu sehit verdim ama 3 haininde canını aldim.inanin bana orda askerlik yapan her genc Allah katinda gözlerinden öpülesi melekdir hepsi.bas verirler bas egmezler kefenlerimiz hep üstümüzde tasiriz.ölmekden degil sevdiklerimizi üzmekden korkarız sadece...

kemal kaytan
kemal kaytan - 10 yıl Önce

başımız sağolsun

METİN KOÇ
METİN KOÇ - 10 yıl Önce

şehit olan ömer biçer kardeşime allahtan rahmet, kederli ailesine başsağliği diliyorum.

Resul Ekizceli
Resul Ekizceli - 10 yıl Önce

allah rahmet eylesin çankırının başı sağolsun :(

ahmet yurtoglu
ahmet yurtoglu - 10 yıl Önce

Hakkın Rahmetine Kavuşan ÖMER FARUK BICER kardeşimeze Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diliyorum/uz. Yeri Nur Mekanı Cennet olsun..Başınız sağolsun..

irfan şen
irfan şen - 10 yıl Önce

Allah rahmet eylsin ailesine ve geride kalanlara sabır versin

mustafa sametoğlu
mustafa sametoğlu - 10 yıl Önce

Allah Rahmet eylesin ailesinin ve necip türk milletinin başı sağolsun.

SIRADAKİ HABER