banner306
banner198

AK Parti'nin tek kadın adayı...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Çankırıspor Kulubü Başkanı Sevda Karaali, AK Parti'den Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti'nin tek kadın adayı...
banner145
Spor Toto 2. Lig takımlarından Çankırıspor Kulubü Başkanı Sevda Karaali, AK Parti'den Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.


Karaali, başvuru formunu parti binasında AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’na takdim etti.

Karaali, burada yaptığı konuşmada, son 10 yıldır AK Parti hükümetiyle kadınların siyasette ve sosyal hayatta etkinliğinin arttığını belirterek, kendisinin de tek kadın olarak Çankırı Belediyesi’ne talip olduğunu söyledi.

Belediye başkanı olarak halka daha iyi hizmet sunmak için bu göreve talip olduğunu ifade eden Karaali, şunları kaydetti:

“Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın samimi davetine icabet ettik. Özellikle kadınlara son dönemlerde verilen haklar çok güzel. Biz de bir kadın olarak elimizden geldiği kadar şehrimize katkı sağlamayı istiyoruz. Biz Çankırılıyız büyük düşünmeliyiz. Türkiye için 2023 vizyondur. 2018’e kadar Çankırı’dan güzel projeler üretmek için bu işe talibiz. Hep 90 yıldır siyasette erkekler hakimdi, artık kadınların da siyasette ve yerel yönetimlerde etkin olma zamanı gelmiştir.

Çivitçioğlu da Çankırı’da aday adaylığı için 8 başvurunun olduğunu belirterek, “Çankırı’da AK Parti’den ilk kadın adayımız sizsiniz. Başbakanımızın adaylara gösterdiği pozitif ayrımcılık ortada. Hanımefendilerin olduğu yerde zerafet olur. Bugün kutlu yürüyüşümüzde bende olmak istiyorum düşüncesiyle gelmiş olmanız bizi onurlandırdı” diye konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2013, 03:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Süheyla
Süheyla - 10 yıl Önce

çankırısporun başkanlığından istifa etmesi gerekir.

Harun
Harun - 10 yıl Önce

her yerden çıkmayı marifet sanıyorlar yani milletin akıllısı bunlar!

Hakan
Hakan - 10 yıl Önce

Yani her sefer adaymi olur insan hobisi galiba

Ahmet
Ahmet - 10 yıl Önce

Uzaktan kumandali baskan madem oyle Sevda baskani destekledigini ilan etsin avuk AT abisinden izin alabilirse

SIRADAKİ HABER

banner304