banner198

Ilgaz'da beşi bir yerde adaylık!

Ilgaz Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurunda bulunan bütün aday adayları hep birlikte Ak Parti İl Başkan Salim Çivitçioğlu’nun yanına gelerek birlik mesajları verdi.

Ilgaz'da beşi bir yerde adaylık!
banner145
Ak Parti Belediye Başkan aday adaylığı başvuru tarihinin son günü İl başkanlığı aday adayı akınına uğradı. Genelde müracatını tek başına yapan aday adaylarını görmeye alışık olduğumuz İl başkanlığında Ilgaz Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurunda bulunan bütün aday adayları hep birlikte Ak Parti İl Başkan Salim Çivitçioğlu’nun yanına gelerek birlik mesajı verdi.


Ortaya çıkan tablodan son derece mutlu olduğunu ifade eden Çivitçioğlu, “Milletimizin ve aday adaylarımızın partimize gösterdiği teveccühleri bir yana, hizmet yarışında Ilgaz Belediye Başkanlığı için göreve talip olan aday adaylarımızın hep birlikte müracaatta bulunması siyasi tarihimize de dayanışma ve kardeşliğin önemli bir göstergesi olarak kazınmıştır. Ilgaz kendisine yakışanı yaptı ve birlik beraberlik içerisinde il başkanlığımıza geldiler.  “şeklinde konuştu.


Belediye Başkan aday adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Öztürk ise  “bütün aday adayı arkadaşlarımızla birlikte Cuma namazını beraber kıldık. Cendere köyde metfun bulunan Ilgaz’ın manevi önderlerinden Hacı Baba’nın kabrini ziyaret ederek hep birlikte dua ettik. Ve orada yüce Yaradanımıza ‘Ilgaz’a en iyi hizmeti kim yapacaksa görevi ona nasip et’ diye dua ettik” dedi.


Ak Parti’de Ilgaz Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunan aday adayları şu isimlerden oluşuyor:

Mehmet Öztürk - eski İlçe Başkanı- İşadamı

Mehmet Recep Tiryaki -

Halit Uğurlu- Danışman

İsmail Demirci- İnşaat Mühendisi

Faruk Gürleyen- 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2013, 03:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER