banner198

KUZKA Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısı

KUZKA Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu da gerçekleştirildi.

KUZKA Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısı
banner145

KUZKA Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısı Çankırı Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Özcan’ın başkanlığında Kastamonu’da yapıldı.

Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu,  Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz,  Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı A. Adnan Koçoğlu, Kastamonu TSO Başkanı Halil Öztosun ve Ajans Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Şen ile ilgili Ajans uzmanları katıldı.

Toplantıda; Ajans Genel Sekreteri bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan bu yana gerçekleştirilen Ajans faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu üyelerini bilgilendirdi. Bilgilendirmenin akabinde 20-23 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılan yarışma sınavı sonucunda başarılı olan adaylarla belirsiz süreli iş akdi yapılmasına karar verildi. Ajans personelinin aylık net ücretlerinde yapılacak artış oranının yanı sıra Ajans mülkiyetinde yer alan veya hizmet alımı suretiyle edinilmiş olan taşıtların şoför veya görevli personel haricinde Ajans personeli tarafından kullanılmasına ilişkin usul ve esaslar belirlenerek, Ajans Genel Sekreterlik yeni hizmet binasının projesinin ve zemin etüdünün hizmet alımı yoluyla temini uygun görüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER