banner198

Çankırı'da Cenazeye giden otobüs devrildi: 25 yaralı

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde cenazeye giden otobüs devrildi. Kazada 25 kişi yaralandı, 2 kişininse durumu ağır.

Çankırı'da Cenazeye giden otobüs devrildi: 25 yaralı
banner145

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde cenazeye giden otobüs devrildi. Kazada 25 kişi yaralandı, parmak ve kolu koptuğu öğrenilen 2 kişinin ise durumu ciddiyetini koruyor.

İstanbul'dan Çankırı'nın Kurşunlu İlçesi Hocahasan köyüne bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıkanları taşıyan yolcu otobüsü, kayganlaşan yolda virajı alamayarak yan yattı. Kazada 25 kişi yaralandı.

Kaza, sabah 07.00 sularında Kurşunlu Korgun Yolu’nun 3’ncü kilometresinde meydana geldi. İğdir köyü yönüne gitmekte olan Ümraniye Belediyesine ait olan 35 VN 2677 plakalı yolcu otobüsü, Kurşunlu çöplüğünü geçtikten sonra kayganlaşan virajlı yolda kontrolden çıkarak yan yattı.

Çeşitli yerlerinde kırık oluşan yaralıların 23'ünün Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Mevlüt Ata ve Ayten Ölmez'in ambulansla Ankara’ya sevk edildiği öğrenildi. 

Yaralıların kimlik tespit çalışmaları sürdürülürken, otobüste 2 şoför ve 35 yolcunun bulunduğu öğrenildi.

Yolcuların, Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine bağlı Hocahasan köyünde Nazife Ölmez’in cenazesine katılmak üzere İstanbul Ümraniye'den gece saat: 01.30'da yola çıktıkları bilgisine ulaşıldı.

Cenaze otobüsün bagajındaydı –

Öte yandan aynı otobüsün bagajında toprağa verilmek üzere Hocahasan köyüne götürülen Nazife Ölmez’in (80) tabutu da, yan yatan otobüsün bagaj kısmından güçlükle çıkarttıldı. O anlar cep tlefonu kamerasından görüntülendi. Merhum Ölmez'in tabutu bir transporterin kasasına nakledildi. Ölmez, defnedilmek üzere 4 kilometre uzaklıkta bulunan köyüne götürüldü.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2019, 23:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mevlüt inan
Mevlüt inan - 5 yıl Önce

Rabbim şifalar versin inşAllah bütün yaralılara

Zekeriya satılmışoğlu
Zekeriya satılmışoğlu - 5 yıl Önce

Allah şifa versin inşAllah beterinden korusun

Özcan Çalışkan
Özcan Çalışkan - 5 yıl Önce

Allahrahmeteylesin inşAllah, Kazada yaralanan Hemşerilerimize Rabbimden Şifalar diliyorum

İsmail körismailoğlu
İsmail körismailoğlu - 5 yıl Önce

Allah gani gani rahmet eylesin kazaya uğrayan köylülerime ve akrabalarıma geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Hepimizin başı sağolun.

Sevilay
Sevilay - 5 yıl Önce

Gene umraniye belediyesi daha 1 sene olmadı komşumuz aynı şekilde malatyaya giderken kazada vefat etti demekki alınan bir ders yok

Tuncay@34
Tuncay@34 @Sevilay - 4 yıl Önce

Demekki Ümraniye belediyesi güzel hizmet veriyor kim araba istese veriyor kimseyi kirmuyor ama siz nankör sunuz kaderin önüne kimse geçemez

SIRADAKİ HABER