banner198

Masal Yarışmasında Çankırı'dan İki Birinci

2 bin 2 yüz eserin katıldı "Hâlâ Anlatacak Masallarımız Var” konulu Masal Yarışmasında Çankırı'dan iki tane birinci çıktı

Masal Yarışmasında Çankırı'dan İki Birinci
banner145

Polatlı Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği işbirliği ile daha önce düzenlenen ve büyük ilgi gören “Hâlâ Anlatacak Masallarımız Var” konulu Masal Yarışmasının bu sene Polatlı Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliği ve TRT Çocuk kanal koordinatörlüğünün desteği ile yapılan 2. Masal Yarışması’nın sonuçları belli oldu.

 

2. Masal Yarışması’nın sonuçları, 15 Ocak 2013 Salı günü Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi’nde, TYB Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı D. Mehmet Doğan'ın, Polatlı Belediyesi Başkanı Yakup Çelik'in ve TYB Genel Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz'un katıldıkları basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

 

’Hala Anlatacak Masallarımız Var’’ adlı 2. Masal Yazma Yarışmasına Türkiye, Almanya, Bulgaristan ve Kazakistan’dan toplam 2 bin 2 yüz eser katıldı.

 

Yarışmada Yetişkinler kategorisinde Çankırı İmam Hatip Lisesi 11.sınıf öğrencisi Merve Çakır 940 eserin arasında birinci olurken, çocuk katılımcılar kategorisinde ise Çankırı Anadolu lisesi 10. sınıf öğrencisi Fatih Emre Kınaç,1260 eser arasından birinci oldu.

 

 

YETİŞKİN KATILIMCILAR:

1- Merve ÇAKIR Bir Ahir Zaman Masalı ÇANKIRI (Çankırı İ.H.L)

2- Elifnaz GÖKÇEASLAN Evarin’in Işıltısı ANKARA

3- R.Seyfi YURDAKUL Bilge Dedenin Oğluna Üç Öğüdü ANKARA

 

ÇOCUK KATILIMCILAR

 

1- Fatih Emre KINAÇ Kralın Dostu Köle ÇANKIRI     ( Çankırı Anadolu Lisesi)

2- Atahan ERGİN Arkadaşım Maymunla Sincap POLATLI

3- Konur Alp YILDIZ Oduncu Yer Altı Dünyasında İZMİT
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER