Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini temin etmek amacıyla Antalya’da kış dönemi gençlik kampı açılıyor.

 2013 yılında daha fazla gencin kamplardan yararlanabilmesi için ilk defa açılacak olan 17-24 yaş grubuna yönelik ücretsiz kış kampları 15 Şubat-07 Mart 2013 tarihlerinde dört dönem halinde düzenlenecek olan kamplara başvurular 28 Ocak-08 Şubat tarihleri arasında Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde yapılabilecek.

Gençlik kampına katılmak için başvuran gençlerden okullarında derslerinde başarılı olan gençlere, çeşitli kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren veya spor dalında başarılı olan faal genç sporculara, engelli gençlerden kendi başına hareket kabiliyeti olanlara, çıraklık eğitim merkezlerinde yetişen ve çeşitli işyerlerinde çalışan gençlere, şehit ve gazi yakını gençlere ve Gençlik merkezi üyesi gençlere öncelik verilecek.

Gençlik kampına katılan gençlerimiz futbol, basketbol, voleybol, badminton, okçuluk, tiyatro, portatif mini golf, tenis, masa tenisi, paintball, gezi, kitap okumaları ve kültürel faaliyetlere katılıp 5 gün boyunca 5 yıldızlı otellerde ağırlanacaklardır. Gençlerin ulaşımdan konaklamaya kadar her türlü ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak.

Detaylı Bilgi için;

ADRES: Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi  (A.H.R Mahallesi Refik Saydam Caddesi no:1)                                                                                                                                               

Tel       :  (0376) 2138879

Editör: TE Bilisim