banner198

İşte Sansarlıoğlu'nun Seçim Vaatleri !

Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sansarlıoğlu, belediye başkanı seçildiğinde parti rozetini bir kenara bırakarak bütün Çankırılıları kucaklayacağını söyledi.

İşte Sansarlıoğlu'nun Seçim Vaatleri !
banner145
Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sansarlıoğlu, belediye başkanı seçildiğinde parti rozetini bir kenara bırakarak bütün Çankırılıları kucaklayacağını söyledi. 

27 yıllık memuriyet hayatında birçok tecrübe bilgi ve deneyim kazandığını dile getiren Sansarlıoğlu, bu deneyimlerini Çankırı'ya hizmet noktasında kullanmak istediğini kaydetti.

 

Sansarlıoğlu, meslek hayatı dışında birçok STK ve oluşumun içerisinde yer aldığını, görev aldığı tüm alanlarda Çankırılılara pozitif ayrımcılık tanıdığını ifade ederek, " Çünkü Çankırı sadece bizim memleketimiz değil, bizim için bir tutku ve sevdanın adıdır. Sevdası,heyecanı olmayan ne kadar donanımlı olursa olsun insanına yeterince hizmet edemez. Hayatımın hiçbir evresinde neme lazımcı olmadım. Verdiğim sözden dönmedim. Asla ürkek ve çekingen bir davranış sergilemedim. Aldığım her kararın arkasında durdum. Zaman zaman yalnız kaldığım da oldu, ama hak bildiğim yolda yalnız da olsa yürümeye devam ettim" dedi.

 

Arkadaşlarının önerisi ile Çankırı Belediye Başkanlığı için AK Partiden aday adayı olduğunu dile getiren Sansarlıoğlu, Çankırı'nın kabuğunu kırması gerektiğini ve bunun  içinde iktidar desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti.

 

Bu güne kadar başaramayacağı hiçbir göreve talip olmadığını ifade eden Sansarlıoğlu, şunları kaydetti:

 

"Kısmet olur partimin adayı gösterilirsem, rekor bir oyla seçileceğime inanıyorum. Çankırı’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Öğrenci yurt, gençler iş istiyor. Ciddi alt yapı ve konut sorunumuz var. Şehir adeta bir cendereye sıkışmış, otopark sorunu hat safhada.  İmarette esnafın işleri durma noktasına kadar gelmiş.  Ayrıca sosyal donatılardan yoksun, spor alanları yetersiz bir kentiz. Kısmet olur belediye başkanı olursak parti rozetini bir yana bırakıp bütün Çankırılıyı kucaklayacağız. Önce belediyeye yeni bir yönetim anlayışı getireceğiz. Her işi ehline verme gayreti içinde olacağız daha şeffaf daha dinamik ve daha çağdaş bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz"

 

Belediyenin ihtiyacı olan mal ve hizmetleri Çankırı'da faaliyetlerini sürdüren esnaflardan temin edeceklerini ifade eden Sansarlıoğlu,  Çankırı'da bulunamayan malların, şehir dışındaki Çankırılılardan satın alınacağını vurguladı.

 

Sansarlıoğlu, 2014 yerel seçimleri için Çankırılılardan destek istedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER