banner198

MHP'den hırsız açıklamasına net soru?

Çankırı siyasetinin son gündem maddesi olan "hırsız" kavgası büyüyor.

MHP'den hırsız açıklamasına net soru?
banner145

MHP İl Başkanı Çetin Kapdan, AKP Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz'in, " MHP’liler 'dışarıdan geldi' diyor, içimizden gelseydi de sizler 'hırsız!'  deseydiniz daha mı iyiydi?" şeklindeki açıklamasına sert  bir yanıt verdi.

 

Kapdan," Kendi arkadaşlarını alenen hırsız,  “Aslen Çankırılı” ithal adaylarını da hırsızın kamuflajlısı olarak niteleyen Sayın Filiz’e, o kadar hırsızın arasında sizin işiniz nedir?" diye sordu.

 

Çetin Kapdan yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

 

"AKP Milletvekili Adayı Sayın Hüseyin Filiz’in “Muhalefet kaçacak delik arayacak” şeklindeki açıklamasının asıl muhatabının, sözlerinin devamına bakıldığında bizler değil, aynı safta duran arkadaşları olduğu bellidir.

 

“İçimizden birini aday yapsalardı, MHP’liler de “Hırsız” deseydi, daha mı iyi olacaktı?” diyerek kendi arkadaşlarını alenen hırsız,  “Aslen Çankırılı” ithal adaylarını da hırsızın kamuflajlısı olarak niteleyen Sayın Filiz’e, o kadar hırsızın arasında sizin işiniz nedir, diye sormak lazımdır. Aksi durumda kendisine omuz ve destek veren o insanların ahlaki ve insani duruşundan şüphe duymamak mümkün değildir.

 

AKP’nin çok değerli aday adayları peşinen hırsızlığı kabul ediyorlarsa kendilerine söyleyecek sözümüz yoktur. Kabul etmiyorlarsa kimin kaçacak delik araması gerektiğini gösterecek tavır ve cesareti kendilerinden beklemek elbette ki hakkımızdır. Çünkü sükût, ikrardan başka bir şey değildir"

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 00:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
yazık geçen döneme
yazık geçen döneme - 9 yıl Önce

demek eski vekilimiz partisini suçlamaktan rahatsız değil. biz iyi biliriz kimin nasıl hırsızlık yaptığını. söyleyene değil söyletene bakacaksın. allahım sen çok büyüksün

ALP
ALP - 9 yıl Önce

bana arkadaşını söyle senin kim olduğunu söyleyeyim.

Şabanözü
Şabanözü - 9 yıl Önce

Adam dogru söylemiş Çetin Baskan Söyleyene degil söylete ne bakalım Allah şaşırtınca böyle oluyor.

Halil ibrahim Duyar
Halil ibrahim Duyar - 9 yıl Önce

Hakkım haram olsun hepsine

SIRADAKİ HABER