banner198

Temayülde sandıklar açıldı ve…

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığınca belediye başkan aday adaylarının teşkilatlar tarafından oylanması işlemi gerçekleşti.

Temayülde sandıklar açıldı ve…
banner145
Ak Parti Çankırı İl Başkanlığınca belediye başkan aday adaylarının teşkilatlar tarafından oylanması işlemi gerçekleşti.


Sabah 10’da açılış konuşması ile başlayan oylamada Çankırı’nın ilçe ve merkez ilçe belediye başkan aday adayları teşkilat üyelerine soruldu.


İl Yönetim Kurulu, İlçe yönetim kurulu, il gençlik ve Kadın kollarının katıldığı oylamaya rize Milletvekili Nusret Bayraktar başkanlık  etti. Bayraktar “Torpil ve şüpheye yer vermeden biz helalinden belediye başkanlarımızı belirlemek istiyoruz” dedi.


Saat 15’00’da sona eren oy verme işleminin ardından sandıklar açılarak oy pusulaları sayıldı. Daha sonra torbalara konulan oylar, mühürlenerek sayılmak üzere genel merkez seçim işleri başkanlığına götürüldü.











Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2013, 23:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
A.Akkaya
A.Akkaya - 10 yıl Önce

bu vatan bu millet bu bayrak din kanını canını verebilen ugrunda her fedakarlıgı yapabılen şuura sahip samimi inandıgı gibi yaşayan her seçimde kimse ile ilgilenmeyen herkezi eşit tutabilecek bir kimsedir. allahınızı severseniz dik duruşu sergilemeden egilip bükülerek ve içinde merhamet coşan inancını degerlerini içserlestirecek yaşayan hasiyetli şerefli bir şahsiyete sahip ahmet nafiz tekin küçücük memleketine hizmet peşindedir.ortalı siz rahat uyuyun. durma ilerle hareket seninle başkanım.

P. Ezder
P. Ezder - 10 yıl Önce

çankiri postası öyle güzel tesadüf yakalamışki göze çarpanlar merakını alsın göze çarpmayanlarda allah kısmet ederse süpriz belediye başkan adayımız inşallah.

cengiz d.
cengiz d. - 10 yıl Önce

çankırı postası öyle bir kare yakalamışki bu resimdeki adamların hepsi hem aday hemde belediye başkanı hayırlı olsun

Ahmet
Ahmet - 10 yıl Önce

yolun açık olsun bayram başkanım, rabbim yar ve yardımcın olsun her zaman yanındayız sonuna kadar tam destek, layıkı ile bu görevi başaracağını biliyoruz. hayırlı uğurlu olsun

ortalı
ortalı - 10 yıl Önce

neden orda sayılmadı da genel merkeze gidiyor anlamış değilim herkezin önünde sayılsaya saçma bir uygulama şimdi herkezin aklında soru işareti kalaçak ya genelmerkede bir durumlar olursa hadi hayırlı sı

şaban
şaban - 10 yıl Önce

başkanim recep koçak yola devam seni kimse tutamaz herkes sonuna kadar yanında sen nelere kadirsin bunuda başaracaksın

SIRADAKİ HABER