banner198

Otobüsü taşlayan taraftara şok ceza!

Çankırıspor'un lisanslı oyuncu yetersizliği nedeniyle oynayamadığı Giresunspor maçının ardından takım otobüsünü taşlayan 5 kişi hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.

Otobüsü taşlayan taraftara şok ceza!
banner145
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Çankırıspor'un lisanslı oyuncu yetersizliği nedeniyle oynayamadığı Giresunspor maçının ardından takım otobüsünü taşlayan 5 kişi hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.

 

 

Çankırı Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,  26 Ocak'ta kentte oynanamayan maçın ardından Çankırıspor futbolcuları ve teknik heyeti sahadan ayrılacağı sırada bir grup taraftarın takım otobüsüne çakmak, taş ve bozuk para attığı belirtildi.

 

 

Saldırıda takım otobüsünün ön camının kırıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

 

"Yaşanan olaylara karıştığı tespit edilen 5 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı. Bu kişilere maçlara girmeme yasağı da uygulanmaya koyulmuştur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerekli tedbirler alınacak, yasal hükümlere aykırı davranışlara yer verilmeyecektir."

 

 

Çankırı Atatürk Stadı'nda 26 Ocak'ta yapılması planlanan Çankırıspor-Giresunspor maçı, ev sahibi takımın lisanslı oyuncu yetersizliği nedeniyle oynanamamıştı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER