banner198

Düğünde atılan maganda kurşunu can aldı!

Ünür köyünde bir düğünde rastgele açılan maganda kurşununda bir Hasan Yıldırım adlı vatandaş hayatını kaybetti

Düğünde atılan maganda kurşunu can aldı!
banner145
Çankırı Merkez'e bağlı Ünür köyünde bir düğünde rastgele açılan maganda kurşununda Hasan Yıldırım adlı vatandaş hayatını kaybetti. 

 

Yasin ve Kader Bozkuş'un  hayatını birleştirdiği köy düğününde, düğüne katılan konuklardan Hasan Yıldırım, rast gele açılan tabanca kurşununun vücuduna isabet etmesi sonucu yaralandı.  Ağır yaralanan Yıldırım, Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Jandarma, merminin kimin silahına ait olduğunu belirlemek için soruşturma başlattı.

-Vatandaşlar kalp krizi sandı-

Öte yandan düğün alanında meydana gelen vefat olayının ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı. Yasin ve Kader Bozkuş'un  düğününde takı merasimine geçilmişti. O sırada havaya çok sayıda kişi tarafından ateş açılmaya başlandı. Bu sırada sandalyede oturarak düğünü izleyen Hasan Yıldırım'a mermi isabet etti. Ancak Yıldırım'ın yaralandığı 5-6 dakika sonra fark edilebildi. Uyur vaziyette duran Yıldırım'ın önce kalp krizi geçirdiği sanıldı. Daha sonra Yıldırım'ın sırtından yaralandığı anlaşıldı. Acilen hastaneye kaldırılan Yıldırım, yolda hayatını kaybetti. Yıldırımın cesedi  kesin ölüm nedenin tespit edilmesi  için otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp kurumuna gönderildi. Düğünde bulunan kadınları şoka uğradılar.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yazık...
Yazık... - 8 yıl Önce

yazık olmuş. bu ders olmalı kim bir daha düğünde silah kullanırsa hapis cezası almalı. kullanmasını bilse bile çocukların olduğu bir yerde doğru değil.

Zevk uğruna atılan bir can aldi
Zevk uğruna atılan bir can aldi - 8 yıl Önce

Rabbim ailesine tüm yakınlarına sabır versin... Birkaç kişinin zevk uğruna attığı silah yüzünden bikisinin canini aldi.. ama yine atarlar atmaz diye zannetmesinler.. o mermiyi atana kadar evine çocuklarına bisey al. Yazık değil mi attigin mermilere aldığın cana.

cakirili
cakirili - 8 yıl Önce

Hay sizin silahiniz batsin bok herif ne silah atarsin seninki erkeklikmi?

Olmamalı
Olmamalı - 8 yıl Önce

Hep aynı köyde yaşanıyor kullanması bilmiyorsan kullanmayacaksın. Ne gerek var can almaya? İnşalllah bulunurda cezanı çekersin.

yitik Can
yitik Can - 8 yıl Önce

Bir hayır işte seytani duygularına yenik düsen cahiliye insanlar.Bir evin catısı çöktü.bunu yapan manevi ve maddi acıdan çöktü.
İnsAllah akıllanırız.!

Yuksel
Yuksel - 8 yıl Önce

Olmasaydı iyiydi hangi çağda yaşıyoruz ya yeter artık ya bitsin bu sorunlar bitsin mekanı cennet olsun

Lutfi unur
Lutfi unur - 8 yıl Önce

Mekanin cennet olsun hasandayi insAllah milletimiz akillasirda bidaha boyle olaylarla karsilasmiyiz

mesut karadeniz
mesut karadeniz - 8 yıl Önce

olay yerine meydaninda bir an oldu arabaya bindirip yola ciktik nabzını kontrolünü takip ederek yakın mesafede 5 10 km metrede hayatını kaybetigini anladım Allah rahmet etsin mekanı cenet olsun


SIRADAKİ HABER