banner306
banner198

AKP'li eski vekil İdris Şahin serbest bırakıldı!

AKP Çankırı eski Milletvekili Avukat İdris Şahin savcilikca serbest bırakıldı.

AKP'li eski vekil İdris Şahin serbest bırakıldı!
banner145
FETÖ/PDY soruşturma kapsamında  yapılan operasyonla göz altına alınan 24 kişiden birisi olan AKP Çankırı eski Milletvekili Avukat İdris Şahin çıkarıldığı savcılıkca serbest bırakıldı.

 

Sabah saatlerinde emniyetteki işlemleri tamamlanan 18 şüpheli Çankırı Adliyesine getirildi. Emniyette ifade vermeyerek susma hakkını kullanan  Şahin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir'e  ifade verdi. Şahin, Başsavcı Aldemir tarafından mahkemeye sevk edilmeden serbest bırakıldı. Şahin'in serbest bırakılmasını adliye önünde bekleyen kalabalık alkışlar ve  büyük bir coşkuyla karşıladı.

 

Sabah saatlerinden itibaren adliye önünde bekleyen Sahin'in yakinlari ve dostlari bu haberle büyük sevinç yaşadı.  Şahin 31 Ağustos tarihinde Ankara'da gözaltına alınarak Çankırı'ya getirilmişti.

Şahin'in serbest kaldıktan sonra ilk mesajı bu oldu!


- Kaman, Şahin'in Kenbağı'nda ki evine geldi -

Öte yandan İl Başkanlığında AKP grubu,  İl Başkanı Celal Kaman yönetiminde haftalık olağan toplantısını gerçekleştirirken bir kulağı da adliyeden gelecek habere kilitlendi. Toplantı sona erdikten sonra makamına geçen Şahin'in savcılıktan serbest bırakıldığı haberinin gelmesi üzerine  Kaman, İGM Başkanı Ruhi Şeker ve bazı il yöneticileri ile birlikte Şahin'e geçmiş olsun ziyaretine gitti.


Şahin'e geçmiş olsun ziyaretine gelenler arasında  İl Yönetim Kurul Üyeleri Şeref Şeker, Satılmış Gür, Zeliha Özcan, Arif Yuksel, Ahmet Ulusoy, Ahmet Dinç, Nevzat Erdem, Alaattin Arslan, İbrahim Ayran, Orta İlçe Başkanı Halil Akpunar, Korgun İl Genel Meclis Üyesi Alaaddin Demir, Merkez İl Genel Meclis Üyesi Abdulkadir Şimşek ve STK  Başkanları da yer aldı.









AK Parti eski Milletvekili Şahin'e şaşırtan  gözaltı kararı!

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 18:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 8 yıl Önce

geçmiş olsun vekilim.

nabi uykusuz
nabi uykusuz - 8 yıl Önce

idris sahin'in; gelecekte ki siyasetinin önü kesilmek, tamamen kapatılmak istenmiştir. yine kumpasçıların, hevesleri kursaklarında kalmıştır. geçmiş olsun vekilim.

tuba krgl
tuba krgl - 8 yıl Önce

Geçmiş olsun vekilim...Allah yar ve yardimciniz olsun.Dualarimiz sizinle.

Raşit oğulları
Raşit oğulları - 8 yıl Önce

Geçmiş olsun idris abi Senin gibi güzel bir insanın sorgulanması bile bizleri çok üzdü Allah korusun seni

Ali Osman
Ali Osman - 8 yıl Önce

Geçmiş Olsun.

Mehmet Sağıralioğlu
Mehmet Sağıralioğlu - 8 yıl Önce

Geçmil olsun İdris bey.Allah yar ve yardımcın olduki adalet yerini buldu....

hamdi
hamdi - 8 yıl Önce

kumpas çöktü. chp milletvekili ali haydar öner meclis kürsüsünde reise ağır hakaretler ediyordu. onun chpli danışmanını müdür yardımcısı yapacaksın şimdi sen düşün bu oyunun parçasıysan

Selim Dede
Selim Dede - 8 yıl Önce

Geçmiş olsum adalet yerini bulmuş abi


SIRADAKİ HABER

banner304