banner198

Çankırıspor resmen amatör lige düştü!

Çankırıspor resmen amatör lige düştü!

Çankırıspor resmen amatör lige düştü!
banner145

 Çankırıspor'un profesyonel ligdeki tek temsilcisi Çankırıspor , kendi evinde Diyarbakırspor'a 2-0 mağlup olarak  amatör lige düştü. Maç sonrası polis ve tarftarlar arasında küçük çaplı olaylar çıktı.

 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çankırıspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Yeni Diyarbakırspor’a 2-0 yenilerek resmen ligten düştü. Maçı Çankırı protokolünde sadece Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk izledi. Maçta olası olayların çıkma ihtimaline karşı geniş güvenlik ölemleri alınırken maçı izlemeye gelen Diyarbakırspor taraftarı açık trübüne alındı. Çankırspor taraftarları maç boyunca Trk bayrakları ve marşlar eşliğinde 90 dakika boyunca tempo tuttu.

 

Maç sonunda çıkan olaylara polis güçlükle müdahale etti. Yeni Diyarbakırspor’un taraftarlarının saha içerisinden çıkarmayan Çankırıspor taraftarları giriş kapısında Türk bayrağı açarak bekledi.

 

Çankırı taraftar grubundan bazılarının Yeni Diyarbakırspor’un taraftarına küfür etmesi üzerine polis ile taraftar grubu arasında tartışma yaşandı. Bir polis memurunun taraftarlara küfür ve tehditler yağdırması üzerine büyüyen olaya diğer gruplar da dahil oldu. Küfür eden polisi arkadaşları güçlükle sakinleştirerek olay yerinden uzaklaştırdı. Polislerin müdahalesi ile grup dağıtıldı.

 

Diyarbakırspor taraftarları ve sporcular sivil polis minibüslerine alınarak, Çankırı dışına çıkartıldı.



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 02:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
IlgaZ
IlgaZ - 9 yıl Önce

2 senede ne hale geldi koca takım kaç yıldır 2 ligde oynadık 2 senede bal ligine indik başkan istifa eder artık herhalde Hakan Yılmaz'a da kapı görünmüştür sanırım

SIRADAKİ HABER

banner304