banner198

Çankırı’da vahşi cinayet! Cani evlat babasını öldürüp sobada yaktı

Çankırı’da meydana gelen cinayette İ.Demirci tartıştığı babası Hasan Demirci’yi vahşi şekilde öldürdü.

Çankırı’da vahşi cinayet! Cani evlat babasını öldürüp sobada yaktı
banner145

Çankırı’da meydana gelen cinayette İ.Demirci tartıştığı babası Hasan Demirci’yi (68) vahşi şekilde öldürdü.

Çankırı’da pazartesi günü işlendiği tahmin edilen cinayet akşam saatlerinde gün yüzüne çıktı. Polise ihbarda bulunan bir şahıs İ. Demirci’nin babasını öldürdüğünden şüphelendiği ihbarında bulundu. İhbar üzerine Saat 20.00 sıralarında Karatekin Mahallesi Tahtaköprü Caddesi’nde bulunan müstakil evde polis ekiplerince arama gerçekleştirildi. Yapılan polis aranmasında ev içerisinde kan lekeleri ve sobada kemik parçaları bulundu. Ortaya atılan iddialara göre;  İ.Demirci (40) ve babası Hasan Demirci arasında öğrenilemeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ. Demirci babası Hasan Demirci’yi önce bıçaklayarak öldürdü. İ. Demirci’nin babasını öldürdükten sonra yaktığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili cinayet zanlısı İ.Demirci yakalanarak gözaltına alınırken, babanın cesedine ait olduğu düşünülen bulgular ise olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil poşetleri ile evden çıkartıldı. Vahşi şekilde oğlu tarafından cinayete kurban gittiği tahmin edilen Hasan Demirci’ye ait olduğu düşünülen kemik parçaları otopsi incelmesi yapılmak üzere Ankara  Adli Tıp Kurumuna oradan ise İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Babadan geriye kalan vücut parçalarının yetişirse Cumartesi günü aileye teslim edilerek Yapraklı'nın Müsellim köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.

Vahşi cinayet sonucu hayatını kaybeden Hasan Demirci'nin 2 yıl önce eşini kaybettiği ve aynı mahllede başka bir evde yaşayan bir oğlu daha bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan cani evladın günlerce babasını yaktığı soba bacasından çıkan yangına, Çankırı İtfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023, 17:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
can ersem
can ersem - 5 ay Önce

İdam sart

Vatandaş
Vatandaş - 5 ay Önce

Bu şehir yaşanmaz hale geldi böyle insanlar yüzünden

Faruk Karatatar
Faruk Karatatar - 5 ay Önce

Bu topluma kim kıydı?
Bu boyutta, vahşice/hunharca cinayet işleyen katiller, anasını veya babasını doğrayan caniler hangi eğitim tezgahından çıktı?

SIRADAKİ HABER