banner198

Başkan Vergili'den Milletvekillerine Ev Ödevi

Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili katıldığı bir programda Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a yüklendi.

Başkan Vergili'den Milletvekillerine Ev Ödevi
banner145

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili katıldığı bir programda Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a yüklendi.

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekili Cem Şahin’e “sen önce köy haline getirdiğin baba ocağın Ovacık'a bak. İçinde hayvan otlayan kamu yatırımlarına el at. Memleketine bir hayrın olsun, sonra Karabük Belediyesi ile ilgili konuş. 9 aydır vekilsin yaptığın bir tane icraat göster” dedi.

Başkan Vergili daha sonra sözlerine Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Ali Keskinkılıç’la devam etti. “gelelim senin baba ocağına; Eskipazara. Sen önce git memleketinde ki hastaneyi hizmete aç. Emniyet binasını düzelt. Turizmi canlandır. Söz verdiğin palavra savunma sanayi fabrikasını kur” dedi.

Özkan Çetinkaya, sen de benim yaptırdığım Kent meydanı, Kartaltepe toplu konut veya Meydan Cami üzerinden siyaset yapma. Kendi plan projen varsa açıkla yoksa boş konuşma. Belediyecilik ciddi iştir, diyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Benim eserlerim ortada. Karabük'te kafanızı nereye çevirirseniz Vergili döneminde yapılmış bir eser görürsünüz. 287 tane dev eser ortaya koymuşuz. Hastanesi olmayan memleketin vekilleri çıkmış 287 tane dev eser üretmiş belediye başkanını eleştiriyor. Benim belediye imkânlarıyla yaptığım battı çıktı ile sizin devlet imkânlarıyla yaptığınız Kardemir kavşağı arasındaki fark ortada. Hani hastane sorunu tarihe karışıyordu, havaalanı yapıyordunuz, otoyol geliyordu, çevre yolu bitiyordu, tapu binası ve adliye sarayı yapılıyordu, TCDD şehir dışına çıkıyordu, hani nerde ne yaptınız. Benim yaptığım kent meydanı ve Kartaltepe toplu konutları dışında Karabük'te hangi ciddi kamu yatırımı var. Hele bir konuşun bakalım.” diyerek kelimelerine son verdi.

Çankırı Postası

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER