banner198

Çankırı’da en yüksek işçi maaşı Hasan Hüseyin Kozan’dan geldi.

Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan en düşük işçi maaşı fiyatını açıkladı. Kozan, işçilerine yüzde 86 oranında zam yaparak en düşük işçi maaşını 31 bin 195 lira olarak açıkladı.

Çankırı’da en yüksek işçi maaşı Hasan Hüseyin Kozan’dan geldi.
banner145

Çankırı’da en yüksek işçi maaşı Hasan Hüseyin Kozan’dan geldi.

Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan en düşük işçi maaşı fiyatını açıkladı. Kozan, işçilerine yüzde 86 oranında zam yaparak en düşük işçi maaşını 31 bin 195 lira olarak açıkladı. Hasan Hüseyin Kozan Çankırı’da en yüksek maaş veren belediye yarışında ipi 1. sırada göğüsleyen isim oldu.

Çankırı’da belediyelerin işçi maaş zammı yarışında son noktayı Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan yaptı. Başkan Hasan Hüseyin Kozan, Korgun Belediyesinde en düşük işçi maaşını 31 bin 195 lira olarak açıkladı.

Başkan Kozan yaptığı yazılı açıklamada; “Sosyal belediyecilik anlayışıyla göreve geldiğimiz günden itibaren çalışanlar arasındaki ücret dengesini kurduk. Çalışanlarımıza geçimini sağlayacak ücret politikası uyguladık. Sendika ile yapılan sözleşmelerde sendikanın beklemediği kazanımları çalışanlarımıza sağladık. 5 yıllık süre içerisinde yaptığımız yatırım, hizmet ve projeleri birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışanlarımızı mağdur etmedik, etmeyeceğiz. 2024 yılı tüm artışlarla birlikte 01.01.2024 tarihinden itibaren en düşük işçi ücreti 31.095,00 TL olmuş, ortalama işçi ücreti 33.195,00 TL ‘ye çıkarılmıştır.” açıklamasında bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2024, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER