banner198

Çerkeş Belediyesinde en düşük işçi maaşı 26 Bin Tl oldu! Yok mu artıran?

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı en düşük işçi ücretinin 26 bin TL olduğunu açıkladı.

Çerkeş Belediyesinde en düşük işçi maaşı 26 Bin Tl oldu! Yok mu artıran?
banner145

Çerkeş Belediyesinde en düşük işçi maaşı 26 Bin Tl oldu! Yok mu artıran?

Çankırı ve Kızılırmak Belediyelerinin en düşük işçi maaş zammını 25 bin lira olarak açıklamalarının ardından bir maaş artış haberi de Çerkeş’ten geldi.  Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı en düşük işçi ücretinin 26 bin TL olduğunu açıkladı.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Belediye personeli ile birlikte Belediye Kültür Merkezinde yemekli toplantıda bir araya geldi.

Çerkeş Belediyesi işçilerine asgari ücretin üstünde maaş veren Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, belediye çalışanlarına müjde vererek 2024 yeni asgari ücret zammının üzerine %53 oranında zam yaparak aylık en düşük işçi  ücretinin 26 bin TL olduğunu açıkladı.

Açıklanan ücretler, çalışanları da memnun etti. Çerkeş Belediyesi işçileri, açıklamadan sonra Başkan Sopacı’yı alkışladı.

Başkan Sopacı yaptığı açıklamada, Belediyecilik hizmetlerinde personel ile topyekun bir başarıya imza attıklarını dile getirerek “Bunu tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Bizim anlayışımızın merkezinde adalet ve hakkaniyet vardır. Bizim kardeşlerimiz kışın soğukta yazın sıcakta büyüyen ve gelişen Çerkeş’imiz için fedakarca çalışıyorsa biz bu hakkı teslim etmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER