banner306
banner198

Ben Aday Olmadım!

Dün yapılan ÇANDEF Başkanlık seçimlerinde kendisine bir oy çıkan ÇANDEF Başkan Yardımcısı Mehmet Dereli, “dün yapılan ÇANDEF başkanlığı seçimlerinde aday olmadığım halde beni çok seven bir arkadaş bana oy vermiş bu sonuç yanlış algılanmasın” dedi.

Ben Aday Olmadım!
banner145
Dün yapılan ÇANDEF Başkanlık seçimlerinde kendisine bir oy çıkan ÇANDEF Başkan Yardımcısı Mehmet Dereli, “Dün yapılan ÇANDEF başkanlığı seçimlerinde aday olmadığım halde beni çok seven bir arkadaş bana oy vermiş bu sonuç yanlış algılanmasın” dedi.


Kamuoyunda yanlış bir algı oluşmasından duyduğu kaygıyı dile getiren Mehmet Dereli, “Yayınladığınız haberden sonra ‘Mehmet Dereli ÇANDEF başkanlığına aday oldu da sadece kendisine oy verdi’ diye bir algı oluştu” dedi. Telefonlarının gün boyu susmadığını belirten Dereli, bu nedenle kamuoyu yanlış algılamasın diye açıklamada bulunma gereği hissettiğini ifade etti.


Dünkü yönetim kurulu toplantısında oy verme işlemini anlatan Dereli,” Ben siyasete atılıyorum dilekçemi de verdim. ÇANDEF Başkanlığına aday olmayacağımı açıklamama rağmen dünkü toplantıda hiç kimse ben başkan olacağım demedi. 17 asil üye gizli oyla oy kullansın kararına vardık. Ben dışarı çıkınca birlik başkanları olarak ‘Zekeriya bey genç bir arkadaşımız. Altı aylığına Zekeriya Açıkgözü yazalım dedim’ ben dahil herkes Zekeriya Açıkgöz’e oy verdik” dedi.


Gelelim o bir oyu Mehmet dereliye kim verdi?

Kendisine verilen oyla ilgili yaşananları aktaran Dereli, “Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş yanıma geldi ve ‘Benim başkasına elim gitmiyor. Ben pusulaya senin adını yazacağım’ dedi. Bende ‘yanlış yapıyorsun oyunu gel Zekeriya Açıkgöz’e ver’ dedim. Ama o ‘yok oyumu ben sana vereceğim’ dedi ve verdide. Oylama sonrasında ben dahil 16 oy Zekeriya Açıkgöz’e, 1 oyda bana çıktı. Toplantıda Mehmet Güneş’e bu durumu açıklamasını istedim.  Oda çıktı açıkladı.’ Bir oyu Mehmet beye ben verdim’ dedi. Beni çok arayan oldu. ‘Sen aday oldun da bir oyu sen kendine mi verdin?’diye soruyorlar. İşte olay bu şekilde gelişti” dedi.


On iki yıldır Sivil Toplum Kuruluşlarının içerisinde yer aldığını ifade eden Dereli, “Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanlığı yaptım. Federasyon kurdum, federasyon başkanlığı yaptım” dedi.


Zekeriya Açıkgöz’e başarılar dileyen Dereli, “Birlik Başkanı olarak, Mehmet Dereli olarak saygı duyar üstüme ne düşüyorsa da yardım ederim” diye konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2013, 13:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet DERELİ
Mehmet DERELİ - 11 yıl Önce

sn.ercan şeker çankırı kamu oyunu aydınlatmanızdan dolayı teşekkür ederim. saygılarımla,

Gulay Dereli
Gulay Dereli - 11 yıl Önce

İyi rttin canım,senin siyasete girme zamanın gelmişti zaten

Hamdi sancıtepe
Hamdi sancıtepe - 11 yıl Önce

aynen sn. başkan mehmet dereli beyin anlattığı gibi olmuştur saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner304