banner198

Başkan Esen, Çankırı basını ile bir araya geldi

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Esen, Çankırı basını ile bir araya geldi
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Çankırı’da hizmet veren basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Başkan Esen,  sohbet havasında bir toplantı gerçekleştirdi. Esen, gazetecilerin merak ettiği soruları da tüm samimiyeti ile cevaplandırdı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile basın mensuplarını ağırlayan Esen, Çankırı için çalışan tüm gazetecilere teşekkür ederek “Sizler Çankırı’nın hafızasısınız.” dedi. Esen, “Beş yılımızı söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirerek tamamladık. Bu süreçte halkımızdan hiç kopmadık, halkımızın inancını ve güvenini sekteye uğratmadık. Allah kısmet ederse ikinci dönemimizde de yine halkımızla iç içe olacağız. Bu süreçte çalışmalarımızı halkımıza aktarmadaki en önemli sorumluluk gazetecilerimizin oldu. Her zaman bizlerle vatandaşlarımız arasında köprü oldunuz. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacı ile vatandaşlarımızın haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı ile yerine getirdiğiniz ve halkımızın vicdanını temsil ettiğiniz için teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum.” dedi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantı sonrasında Esen, basın mensuplarına hediye takdim etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2024, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER