banner198

Çankırı Vakfı’nda bayrak değişimi!

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın seçimli yapılan Olağan Mütevelli Heyet toplantısında Genel Başkanlığa Av. Selçuk Baydar seçildi.

Çankırı Vakfı’nda bayrak değişimi!
banner145

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın (ÇANVAK) seçimli yapılan Olağan Mütevelli Heyet toplantısında Genel Başkanlığa Av. Selçuk Baydar seçildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 2024 yılı Olağan Mütevelli Heyet toplantısı 9 Mart 2024 tarihinde Saat 13.00 da İstanbul Fatih'te bulunan vakıf merkezinde Kpt. Mustafa Can Kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Seçimli yapılan Olağan Mütevelli Heyet toplantısında Genel Başkanlığa Av. Selçuk Baydar yeni yönetimiyle seçilmiştir.

Olağan Mütevelli Heyet toplantısına katılan değerli Mütevelli Heyet Üyelerimiz, Bürokratlarımız ve iş adamlarımız, Federasyon başkanlarımız, Dernek başkanlarımız ve Yönetim Kuruluları katıldılar.

Vakıf Gençlik Kolları üyesi Mervenur Kayabaşı’nın açılış konuşmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapıldı.

Genel Kurul Divan Heyeti Başkanlığına Eşref Harmandar, Divan Heyeti Başkan Yardımcılığına Bilal Abanik, Divan Heyeti Sekreter Üyeliğine Uğur Mercankaya seçildi.

Faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporları okundu. Gelir -Gider cetveli ve bilanço genel kurula sunuldu. Mütevelli heyeti üyelerinin oy birliği ile Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibra edildi.

Vakıf Genel Başkanı İsmail Yüksel vakfın faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Divan Başkanı Eşref Harmandar, divana gelen tek listenin yer aldığı Başkan ve asil – yedek yönetim ve denetim kurullarını okuyarak üyelerin görüşüne sundu. Yapılan oylamada divana gelen teklifteki yönetim listesi oy birliği ile kabul edilerek Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nı 2 yıl süre ile yönetecek başkan ve yönetimi ile denetim üyeleri belirlenmiş oldu.

Mütevelli Heyetçe Yönetim Kurulunun verdiği önergeye istinaden Kadir Küçük, Rabia Tatlıpınar, Metin Can, Barbaros Özdemir, Kamil Fazlıoğlu Vakıf Mütevelli Heyet üyelik şartlarını yerine getirdikleri takdirde mütevelli heyet üyesi olmalarına karar verildi. Av. Döne Haltaş mütevelli heyetin oy çokluğu ile mütevelli üyeliğine seçildi.

YÖNETİM KURULU ASİL

Ekrem Aslan, Ali Karaabalı, Hüseyin Pilavcı, Av.Döne Haltaş, Ali Paslı, Mehmet Kandemir, Nuri Altay, Ender Mıcık

YÖNETİM KURULU YEDEK

Cüneyt Haliloğlu, Cengiz Şahin, Kadir Küçük, Kamil Fazlıoğlu, Mesut Büyükkıyıcı

DENETİM KURULU ASİL:

Hüseyin Yartaş, Soner Özvar, Ramazan Ayhan

DENETİM KURULU YEDEK:

Arif Öztürk, Mesut Çavdar, Rabia Tatlıpınar

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER