banner198

Hilal Masa son bir yılda 17 bin 915 vatandaşın talebine cevap verdi

Çankırı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ve Belediyenin vitrini olan Hilal Masa, yerel yönetim ve vatandaş arasında köprü olmaya devam ediyor.

Hilal Masa son bir yılda 17 bin 915 vatandaşın talebine cevap verdi
banner145

Çankırı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ve Belediyenin vitrini olan Hilal Masa, yerel yönetim ve vatandaş arasında köprü olmaya devam ediyor. Çankırı’da vatandaşlar çözüm arama yollarında en çok dilekçe, WhatsApp İhbar Hattı ile yüz yüze iletişimi tercih etti.

Belediye hizmet binası girişinde vatandaşı karşılayan ilk birim olan Hilal Masa, son bir yılda 17 bin 161 vatandaşın istek ve önerilerine cevap verdi. Başvuruların 8 bin 881’ini dilekçe, 606’sını çağrı merkezi bildirimi, 5 bin 108’ini şahsen başvuru, 2 bin 566’sını WhatsApp İhbar Hattı bildirimi,  754’ünü ise cenaze bildirimleri oluşturdu. Hilal Masa ve İletişim Merkezi, 2023 yılında toplamda 17 bin 915 başvuruyu ilgili birimlere ulaştırarak sorunların çözümünde ve aksaklıkların giderilmesinde 7/24 kesintisiz hizmet sağladı.

“Vatandaşımızın Talebini Makamda, Hilal Masada ve Sahada Alıyoruz”

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini hem makamda Halk Günü’nde hem Hilal Masa aracılığıyla hem de sahada alıyoruz. Vatandaşlarımız bizlere her konuda rahatlıkla ulaşabiliyor. Onların ulaşamadığı noktalarda bizler onlara gidiyoruz.  Belediyemiz ile halkımızı birbirine daha da yakınlaştıran birimlerimizden birisi olan Hilal Masa, Belediyecilik anlayışımızdaki vizyonu halkımıza doğru yansıtmaya, özverili ve güler yüzlü hizmet vermeye devam edecektir.” dedi. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER