banner198

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Esen İddiaları imzalı belgelerle çürüttü!

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen AK Parti Belediye Başkanı Hüseyin Filiz’in Belediyenin Parasıyla Sosyal tesiste iftar verip seçim çalışması yapıyor.

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Esen İddiaları imzalı belgelerle çürüttü!
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen AK Parti Belediye Başkanı Hüseyin Filiz’in Belediyenin Parasıyla Sosyal tesiste iftar verip seçim çalışması yapıyor. Nerde Beytülmal? Kent Meydanı Dükkânlarını 36 Milyona satmış ve Kucaklama Taşı projesinden esnaf şikâyetçi iddialarına belgelerle cevap verdi.

Seçim Özel’in canlı yayın konuğu olan İsmail Hakkı Esen, yayın boyunca Hüseyin Ağabey diye hitap ettiği Hüseyin Filiz’in bu açıklamalarını gördüğünde çok üzüldüğünü ve “böyle çalışırsan senin heykelini dikerler” diyen Hüseyin Filiz’in bu noktaya nasıl geldiğini anlamadığını söyledi.

İsmail Hakkı Esen,” İsmail Hakkı Esen Beytülmal nedir herkesten iyi bilir. Biz Beytülmal korumak için buradayız. Diyor ki, Belediyenin parasıyla seçim çalışması belediyenin mekanında yapıp iftar yemek veriyor. Bu tamamen yanlış ve bir vebal. Ben orada seçim sürecinde yaptığım üç toplantı için toplamda 26 bin TL ödedim. Bunu da cebimden ödedim.  Yani Beytülmala sahip çıktım. Aynı günler kesilmiş faturaları da burada. (Belgeleri ekranda gösterdi) Kendisi de bizim tesisimizde toplantı yapıp yemek verebilir tabi karşılığını ödemek şartıyla tıpkı benim yaptığım gibi. 

Ne diyorlar Kent Meydanı içerisinde bulunan dükkânların 4 tanesini 36 milyon TL ye satmışlar. Birde belge uydurmuşlar. Yapan arkadaş baya becerikliymiş ama öyle hiçbir bankada 36 milyonluk bir EFT şekli yok. Yani o belge sahte. Bakın bizim Kent Meydanı içerinde bulunan hiçbir dükkânı satmadık. Tapuların hepsi burada yanımda getirdim buyurun inceleyin. ( Tapuları ekranda gösterdi) Bu dükkanları elbette gelire dönüştüreceğiz ama bunun yolu bu değil. Açık ihale ile tamamen şeffaf olarak. Buna da herkes başvurabilir.

Bir diğer iddia bizim kentimize vizyon katması için çok kısa bir süre içerisinde bitirdiğimiz “Kucaklama Taşı Alt Geçit Projesi”. Neymiş efendim bu projeden bölge esnafı memnun değilmiş ve kendilerine zarar verdiğini düşünüyorlarmış. Bu da tamamen yalan ve iftira. Bakın bu proje yapılmadan, yapılırken ve yapıldıktan sonra ben her daim halkın içerisinde olan bir Belediye Başkanı olarak hep esnafımızın yanındayım. Bu projeden bölge esnafımızın hepsi memnun işte bu da belgesi. Başkan Esen Bölge Esnafının Projenin yapımına onay verdiği bölge esnafının imzalı tutanağını gösterdi) İsmail Hakkı Esen her zaman esnafın yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Ben pandemi dönemi tüm şartlarımızı zorlayarak esnafa destek olurken. Bugün esnaf, esnaf diye ortada gezenler imkânları olmasına rağmen o zaman neredeydiler. Bunu da Çankırı esnafının vicdanına bırakıyorum.” diyerek asılsız iddialara belgelerle cevap vererek çürüttü.

Başkan Esen ayrıca ihtiyaç sahiplerine Belediye sosyal tesisinde sahur verilmesini eleştirenlerin geçmişte verilen müsrif sokak iftarları hakkında ne düşündüklerini merak ettiğini söyledi. Başkan Esen Sosyal belediyecilik anlayışıyla sahurda ihtiyaç sahiplerini misafir etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2024, 14:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet dikici
Mehmet dikici - 1 ay Önce

Yolun bahtın açık olsun inşAllah başkanım

SIRADAKİ HABER