banner198

Ömer Bezci seçim özel yayınına Orta'da büyük ilgi!

Çankırı Postası TV Seçim Özel canlı yayını Orta ilçesinde büyük ilgi ile takip edildi.

Ömer Bezci seçim özel yayınına Orta'da büyük ilgi!
banner145

Çankırı Postası TV Seçim Özel canlı yayını Orta ilçesinde büyük ilgi ile takip edildi.

Çankırı’nın dijital yayın yapan platformu Çankırı Postası TV’nin 5. Bölüm yayınına katılan MHP Orta Belediye Başkan adayı Ömer Bezci projelerini anlattı.

MHP Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci’nin konuk olduğu, Çankırı Postası Youtube kanalı ve Facebook’ta Çankırı Postası TV kanalından canlı olarak ekranlara gelen program, Orta ilçesinde maç izlenir gibi bir MHP Sim’de toplu halde izlendi. Büyük bir ilgiyle takip edilen programı yüzlerce kişi toplu halde izledi.

Bezci’nin açıklamalarını büyük bir dikkatle izleyen kalabalık beğendikleri projelere alkışlarla destek verirken kendi aralarında da yorumladılar.

Programın yayınlandığı Çankırı Postası sosyal medya hesabını yorum yağmuruna tutan Ortalıların adeta bir milli maç yada Türk takımlarının Avrupa maçını izler gibi izlemesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Ercan Şeker konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “ Biz Çankırı’da ilkleri hayata geçiren ilk ve tek medya kuruluşuyuz. Çankırı şartları ve kısıtlı imkanlarla Çankırı halkına en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Tabi iyi hizmet için iyi teknik ekipman ve nitelikli personel gerekiyor. Bu da büyük ekonomik bütçelerle mümkün olabiliyor. Kısıtlı imkanlarımızla ekip arkadaşlarım ile birlikte kaliteli içerikleri, büyük fedakarlıklarla izleyicimize sunmaya  çalışıyoruz. Yayınlarımız her yerde ilgiyle takip ediyor. Çankırı halkının büyük bir teveccühü var. Bu işin en büyük yanı izleyici takibi ve teveccühüdür. Bu keyif hiçbir şeyle değişilmez. Dün akşam Orta’dan gelen görüntülerde bizi çok mutlu etti. Ortalılara teşekkür ediyoruz. Biz işimizi ciddiyetle yapmaya devam edeceğiz. Çankırı bizi izlemeye devam etsin.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 09:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
koçak
koçak - 2 ay Önce

GELECEĞİMİZ İÇİN
#SeniBaşkanYapacağız

SIRADAKİ HABER