banner198

Rekorların Başkanı Mehmed Öztürk yeni bir rekora daha imza attı

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, çıktığı canlı yayında yeni bir rekora daha imza attı.

Rekorların Başkanı Mehmed Öztürk yeni bir rekora daha imza attı
banner145

Ilgaz’da yaptığı yatırımlar ve sıra dışı projeleri ile rekorların başkanı olarak anılan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, çıktığı canlı yayında yeni bir rekora daha imza attı.

Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Ercan Şeker tarafından hazırlanan ve Çankırı’da seçim dönemi boyunca seçimin nabzını tutan ve 24 Mart 2024 Pazar günü Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün konuk olduğu Seçim Özel canlı yayını anlık izlenme oranıyla rekor kırdı.

Çankırı Postası Facebook ve Youtube kanalları üzerinden canlı yayınlanan Ramazan olması ve geç saatlere kadar sarkmasına rağmen Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün katıldığı Seçim Özel canlı yayını her iki kanal üzerinden anlık olarak 4 bin kişiye ulaştı.

Tekil olarak bu anlık izlenme oranı dijital platformlar üzerinden Çankırı’da yapılan en yüksek izlenmeli yayın oldu.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, “ İşte bizi Ilgaz aşığı, Ilgaz için hizmete motive eden şey Ilgaz halkının bu teveccühü ve desteği. Biz onlarla varız ve var olmaya devam edeceğiz. Teveccüh gösterip destek olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca yayıncılık anlamında A plus bir yayın yapan ve Çankırı’da büyük bir ihtiyacı karşılayan Çankırı Postası yayın ekibine Ercan Şeker ve Turan Harmancı şahsında teşekkür ediyorum. Bu yayınların süresinin uzaması ve içerik çeşitliliğinin artması adına tüm Çankırılı hemşerilerimi bu ekibe destek olmaya davet ediyorum. Çünkü yaptıkları iş her anlamda zor ve maliyetli bir iş. Biz Çankırı olarak bu ekibe destek olmalıyız.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 15:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Y. Bayram
Y. Bayram - 1 ay Önce

Başarılarıyla ün salacak İlgaz onunla güzelleşecek

SIRADAKİ HABER