banner198

TÜRKAV’ın Konuğu Çankırı Valisi Taşolar oldu

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanlığı tarafından her yıl kış aylarında düzenlenen Salı sohbetleri başladı.

TÜRKAV’ın Konuğu Çankırı Valisi Taşolar oldu
banner145

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanlığı tarafından her yıl kış aylarında düzenlenen Salı sohbetleri başladı.

Gerçekleştirilen programda, TÜRKAV’ın çalışmaları hakkında bilgi veren İsa Bölükbaşı, imkanları ölçüsünde çeşitli aktiviteler yapmaya çalıştıklarını Salı sohbetlerinin de bu çalışmalardan biri olduğunu dile getirdi.

Sarıkamış şehitlerini anma, Öğretmenler gününde şehit öğretmenleri anma, Çanakkale şehitleri ve İstiklal Marşı’nı güzel okuma programları gerçekleştirdiklerini da belirten Bölükbaşı, Dede-nine-torun İstiklal Marşı’nı okuma yarışması yapmayı planladıklarını da söyledi.

Her yıl gerçekleştirdikleri Salı sohbetlerine ilk olarak ilin valisini davet ettiklerini de aktaran Bölükbaşı, “Davetimize icap ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Çankırı Yaran Evinde gerçekleştirilen programın ilk konuğu olan Vali M. Fırat Taşolar, “Burada görev yapmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, STK ve siyasi parti temsilcileri, vakıf üyeleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen programda Vali Taşolar, “Burada bir konu üzerinde konuşmak yerine karşılıklı sohbet edelim. Çünkü burada sizler yaşıyorsunuz ve şehri en iyi sizler biliyorsunuz. Sizlerin düşünceleri bizlere bir yol çizdirir” dedi.

Çankırı ve Çankırılıya hizmet etmekten dolayı son derece mutlu olduğunu aktara Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ise, göreve geldiği günden beri imkânları ölçüsünde şehre bir şeyler katma, yaşam standartları arttırma ve şehri daha ileri noktalara taşıma noktasında çalışmalar yapma gayreti içerisinde olduklarını söyleyerek, “Bu şehir her şeyin en iyisine layık” dedi

Programın sonunda katılımcıların sorularını cevaplayan Vali Taşolar iyi dilek temennileri ile sona erdirerek ayrıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2024, 13:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet şükrü kanat CHP il başkanı
Ahmet şükrü kanat CHP il başkanı - 4 ay Önce

Güzel bır çalışma tebrık edıyorum haber'de sıyası parti temsılcılerınınde katıldığı belırtılıyor Çankırı Chp il başkanlığımız a bu konu ile ilgili bır davet yapılmadığı için haberımız
olmadı ? Katılamadık bılgılerınıze

Arif
Arif @Ahmet şükrü kanat CHP il başkanı - 4 ay Önce

Sabah sabah beni güldürdün, Allahta seni güldürsün Ahmet abi. :)

SIRADAKİ HABER