banner198

Kadın şoför fren yerine gaza basınca olanlar oldu!

Çankırı Fatih Mahallesi’nde yolun karşı yönüne geçmek isterken panikleyerek fren yerine gaza bastığı öne sürülen kadın sürücü otomobili ile Yapraklı yönüne giden araca çarptı.

Kadın şoför fren yerine gaza basınca  olanlar oldu!
banner145
Çankırı Fatih Mahallesi’nde yolun karşı yönüne geçmek isterken panikleyerek fren yerine gaza bastığı öne sürülen kadın sürücü otomobili ile Yapraklı yönüne giden araca çarptı.


Kaza saat 09.00’da Fatih Mahallesi Yapraklı yolu yenici yol ayrımında meydana geldi. Mezbaha caddesinden gelerek yolun karşı yöne geçmek isteyen 18 AY 079 plakalı araç sürücüsü Nezahat Çakır, şehir merkezine dönüş yapmak isterken Çankırı’dan Yapraklı yönüne seyir halinde olan Mesut Bodur idaresindeki 18 AE 511 plakalı otomobilin geçmesini bekledi. Aracın geçiş yaptığı sırada panikleyerek fren yerine gaza basan Nezahat Çakır, Mesut Bodur idaresindeki 18 AE 511 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yolun karşısına geçerek kaldırımda yürüyen İskender Veli adlı yaya çarpan araç, daha sonra tekrar yolun karşı yönüne gerçek beş metre yüksekten boş araziye uçtu.


Kazada devrilen otomobilde bulunan yaralılar İtfaiye ekiplerini yardımıyla araçtan çıkartılarak 112 Acil Servis ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Araç sürücüsü Mesut Bodur, Mihriban Özdemir ve Reyhan Ulu ile kaldırımda yürüyen İskender Veli tedavilerinin ardından taburcu edildi.






Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 07:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
yılmaz çakır
yılmaz çakır - 9 yıl Önce

Kardesim karambole haber yapıyorsunuz iskembeden sallıyorsunuz trafikten bilgi alırsanız yaptınız haber daha gerçekçi olur

Marke
Marke - 9 yıl Önce

yalan yanlia haber yapmak dogru degil.kesinlikle olay hakkinda herhangi bir bilginiz yok yaptiginiz habere gore.

arif kara
arif kara - 9 yıl Önce

aaaaaaaaaa

ahmet karagöz
ahmet karagöz - 9 yıl Önce

bu kazanaın görgü tanıgı olarak yazıyorum bu haber dogru kadın sürücü bayırda beklemedi yolun ortasında durdu diger arac tam kurtarıp gecmiştiki kadın sürücü gaza bastı ve araca vurarak aracın dengesini kaybettirdi arac önce orta refuj sonrada karsı duvara vurdu ve araç asagı düştü osıra bayan sürücüye etrafdaki vatandaşlar ne bakıyorsun 112 yi arasana dediler ve kadın sürücü kactı belli süre sonra polis ambulans ve itfaiye gelince bayan sürücü geri geldi ve bu kazanıon tek suclusu o bayandı .

ahmet sarı
ahmet sarı - 9 yıl Önce

Yılmaz çakır sen kimsin bilmiyorumda sen bu olayı görgü tanıklarından daha iyi bilemezsin

Olayın canlı şahidi
Olayın canlı şahidi - 9 yıl Önce

Yaralilar hastanede yatarken o kadin surucunun esi geldi ve esi kendi agziyla esim panikle firen yerine gaza basmis dedi bide bu kaza olmadan 1 dakika once dirakta bekleyen belediye personellerine carpmaktan kurtaran bayan surucu bu kazayi gerceklestiriyor olay yeri sahitleri cok ardas bayanlara ehliyet vermiyeceksin verirsen boyle olur iste kasap şöför....

SIRADAKİ HABER