banner198

Akil İnsanlara 3 Dakika Tepkisi

Akil İnsanlara 3 Dakika Tepkisi

Akil İnsanlara 3 Dakika Tepkisi
banner145

Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu Başkanı Ahmet Taşgetiren, STK temsilcilerinin sözlerini 3 dakika içerisinde tamamlamasını ve uzun olan taleplerini yazılı şekilde iletmelerini istedi. Bazı STK temsilcileri bu uyarıyı dikkate almayıp sözlerini uzatınca salonda tartışma çıktı.

Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu Başkanı Ahmet Taşgetiren, Başkanvekili Beril Dedeoğlu, Sekreter Cemal Uşşak, grup üyeleri Erol Göka, Doğu Ergil, Hilal Kaplan, Celalettin Can ve Vahap Coşkun Çankırı'da bir otelde düzenlediği basın toplantısının ardından aynı otelde STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantı öncesinde konuşan Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu Başkanı Ahmet Taşgetiren, STK temsilcilerinin sözlerini 3 dakika içerisinde tamamlamasını ve uzun olan taleplerini yazılı şekilde iletmelerini istedi. Taleplerini iletmek için söz isteyen bazı STK temsilcilerinin konuşma süreleri uzayınca Taşgetiren, sık sık araya girerek sözlerini tamamlamasını istedi. Çeşitli eleştirilerde bulunarak sözlerine başlayan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çankırı Şubesi Başkanı İsa Bölükbaşı, 30 yıllık bir sorunun 3 dakikalık süre zarfında çözülemeyeceğini ifade etti. Grup Üyesi Celalettin Can da Bölükbaşı'nın sözlerine müdahale edince salonda kısa süreli karmaşa yaşandı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇATSO) Başkanı Hayrettin Çelikten, Can'ın müdahalesine tepki gösterdi. Çelikten, "Biz sizin elemanınız, ya da paralı askeriniz değiliz. Şu kadar süreniz var, bu kadar süreniz var. Ne kardeşim bu. Madem bizi buraya konuşmak için çağırdınız, bırakın millet konuşsun. Neden susturuyorsunuz? Gideceğiniz yere yarım saat geç gidersiniz. Yoksa ben buradan ayrılmak istiyorum" dedi. Çelikten'in söylemlerinin Çankırı'ya yakışmadığını ileri süren Çankırı AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Bozkuş ise heyeti misafirperver bir şekilde ağırlamak istediklerini belirterek, Çelikten'e tepki gösterdi. Bem-Bir-Sen başkanı Ömer Altuntaş ise herkesin önceden hazırlığını yaparak gelmesiniistedi. Altuntaş, "Burada 3 kişi konuşmuyor. 150 STK temsilcisi var. Bizde söz almak istiyoruz ama bu şekilde uzatmanın bir anlamı yok. Sorular öz ve candan olsun" dedi.

Heyet başkanı Taşgetiren'de dinlemekten usanmayacaklarını ama  "mikrofonu esir almayın" ricasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER