banner198

Amatör Spora Her Zaman Destek Olacağız

Başkan Dinç Çankırı SHÇEK Spor Kulübü yöneticilerini ve futbolcularını ağırladı.

Amatör Spora Her Zaman Destek Olacağız
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de ilimizi temsil edecek Çankırı SHÇEK Spor Kulübü yöneticilerini ve futbolcularını ağırladı.

 

Son karşılaşmada Yapraklı Belediyespor karşısında kazandığı 4–2 puanlık galibiyetle BAL’a gitmeye hak kazanan Çankırı SHÇEK Spor Kulübü, Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etmek için kısa bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih Ağdaş ve 100. Yıl Yetiştirme Yurdu Müdürü Fatih Erik’in de eşlik ettiği ziyaretten oldukça memnun kalan Başkan Dinç “ SHÇEK Spor futbolcularının çoğunluğunu 100. Yıl Yetiştirme Yurdunda kalan gençler oluşturuyor. Bizim, buradaki çocuklarımızla ve gençlerimizle birçok çalışmada bir araya geldiğimizi herkes bilir. Bu yüzden, böyle bir başarıda onların da adının geçmesi beni ayrıca gururlandırıyor. Ciddi bir çalışma sonucunda büyük bir başarı elde ettiniz; Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de Çankırı'yı temsil edeceksiniz. Bu bizim için ne kadar gurur verici bir süreçse, sizin yaşamınız için de o kadar önemli bir süreç. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek amatör spora her zaman destek olacaklarını ifade etti.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER