banner198

Başkan Dinç, Herkesi Duyarlı Olmaya Davet Etti

Çankırı İsmail Özdemir Huzurevinin onuncu kuruluş yıldönümü renkli bir etkinlikle kutlandı

Başkan Dinç, Herkesi Duyarlı Olmaya Davet Etti
banner145

Çankırı İsmail Özdemir Huzurevinin onuncu kuruluş yıldönümü renkli bir etkinlikle kutlandı.

Çankırı Belediyesi ile “Gönülden Gönüle Sevgi Çiçekleri”grubunun İsmail Özdemir Huzurevinin onuncu kuruluş yıldönümü münasebeti ile ortaklaşa düzenlediği program,  huzurevi sakinlerine ve misafirlere renkli bir gece yaşattı. Gençler, büyüklerini ve davetlileri karanfillerle karşıladı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı program, gençleri ve huzurevinde kalan yaşlıları bir araya getirdi. İki saat süren programda konuklar ve huzurevi sakinleri onuncu yıl anısına pasta kesiminin ardından gönüllerince eğlendi.

Program vesilesiyle kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, başta merhum Mehmet Erişen olmak üzere huzurevinin kurulmasında katkısı olan herkese şükranlarını belirterek başladığı konuşmasını “Baş tacı büyüklerimizin böylesine güzel bir gününde yanlarında olmaktan çok mutluyuz. Huzurevinin kuruluşunun onuncu yıl dönümünde büyüklerimizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Yitirmeye başladığımız değerlere Çankırılılar olarak sahip çıkmamız beni gerçekten gururlandırıyor. Bu geceyi koordine eden arkadaşlarımızın ve gençlerimizin emeğine sağlık“ diyerek sürdürdü.

Yaşlılarla empati kurmanın önemine değinen Dinç “Yaşamda asıl olan olayları yaşamak değil, doğru anlamlandırmaktır. Büyüklerimizin yerine kendimizi koyabiliyor, onları anlayabiliyorsak empati kurmuş oluruz. İşte o zaman sevgi, saygı ve hoşgörü peşinden gelir. Unutmayalım, elbet bir gün bizler de yaşlanacağız! Kendimizi yaşlandığımızda nasıl görmek istiyorsak yaşlılarımıza da öyle davranalım.” diyerek herkesi duyarlılığa davet etti.

Ellerinde kırmızı karanfiller tutan huzurevi sakinlerinin okuduğu şiirler ve söylediği şarkılar ise geceye ayrı bir renk kattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER