banner198

Başkan Dinç’ten Tanıtım Atağı

Çankırının zengin tarihi ve kültürel birikiminin tanıtımına ilişkin çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Dinç’ten Tanıtım Atağı
banner145

Çankırı’nın zengin tarihi ve kültürel birikiminin tanıtımına ilişkin çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Samanyolu Televizyonu’nun sevilen programı Maceracı’yı ağırlayan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, son olarak ATV haberin Ankara yetkililerini misafir etti.

 

Maceracı programının formatına uygun bir şekilde çekim yapabilmeleri için gerekli desteği sağlayan Çankırı Belediyesi, Buğday Pazarı Medresesinde önemli bir sunum ritüeli haline gelen kuzinede kestane ve patates ikramı da yaptı. Burada Maceracı Murat Yeni ile bir röportaj yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’nın tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi vererek insanları Çankırı’ya davet etti.

 

 

ATV Ekibi Çankırı’da

 

Tanıtım atağındaki Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, son olarak ATV ekibini Çankırı’da ağırladı.

 

Ankara’dan gelen ATV Ankara Temsilci Yardımcısı Faruk Demirel, Sabah Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık ve ATV muhabiri Ahmet Görmez’i Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi’nde karşılayan Başkan Dinç merkezin çalışmaları ve buradaki eserlerle ilgili röportaj verdi.

 

Daha sonra Tuz Mağarası ve Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi’ne geçen ATV ekibi bu önemli mekanlarda da çekimler yaparak Çankırı’dan ayrıldı.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER