banner198

Başkanlık Makamında Çocuk Cıvıltıları

Anaokulunun öğrencileri Başkan Dinç’i makamında ziyaret etti.

Başkanlık Makamında Çocuk Cıvıltıları
banner145

Çankırı’daki dört anaokulunun öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret ederek okullarının düzenleyeceği etkinliklere davet ettiler.

 

Başkanlık makamına ilk olarak Hüsniye Ahmet Akpınar Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri geldi. Daha sonra Şehit Uğur Hiçyılmaz ve Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu öğrenci ve öğretmenlerini kabul eden Başkan Dinç’in son ziyaretçileri ise Ahmet Talat Onay Anaokulu’nun sevimli küçükleri oldu.

 

Ellerinde çiçekler ve kendi yaptıkları el işi panolarla ziyaretine gelen minik öğrencilerle birebir ilgilenen Belediye Başkanı İrfan Dinç, öğrencilere ileride ne olmak istediklerini sordu. Öğrencilerin büyük bir bölümünün Belediye Başkanı olmak istediklerini söylemeleri üzerine Başkan Dinç “Ne kadar güzel bir idealiniz var. Sizleri tebrik ediyorum. Ve sizleri gelecekte bu makamlarda görmek istiyorum” karşılığını verdi.

 

Öğrencilere eşlik eden öğretmenlerle bilgi alışverişinde bulunan Belediye Başkanı İrfan Dinç “Çocuklarımız ne kadar güzel ve zekiler. Verileni de hemen alıyorlar. Diğer toplumlar çocuklarını bu yaşlarda yönlendiriyorlar, bu yaşlarda eğitiyorlar. Milli şuuru bu yaşlarda veriyorlar. Hepsi vatanperver, atan sevdalısı oluyorlar. Bu yaştaki çocuklarımıza gereken ilgi ve alakayı gösterip onların ileride çalışkan ve üretken bireyler olmalarını sağlamalıyız” dedi.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç öğrencilere boyama kitabı ve öğretmenlerine de “Avucunuzdaki Kelebek” isimli kitabı hediye etti.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER