banner198

Bedirhan Gökçe ile Şiir Tadında Bir Akşam

Bedirhan Gökçe ile Şiir Tadında Bir Akşam şiir dinletisi Hasan Fehmi Gökşen spor salonunda gerçekleşti.

Bedirhan Gökçe ile Şiir Tadında Bir Akşam
banner145

Çankırı Valiliği ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği Bedirhan Gökçe ile “ Şiir Tadında Bir Akşam” şiir dinletisi Hasan Fehmi Gökşen spor salonunda gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Başkanı Zeynep Dinç konuşmasına şiir okuyarak başladı.

Zeynep Dinç, ” Gönüllere gül veren muhteşem yorum ile  güzel şiirlerini Sayın Bedirhan Gökçe’nin güzel şiirlerini öncelikle siz değerli hanım efendilere ve akabinde tüm Çankırı’ya hediye ediyorum” dedi.

Çankırılıların büyük alkışları arasında sahneye gelen Bedirhan Gökçe  Ankara’da doğmuş ve büyümüş birisi olarak Çankırı kültürüne ve Çankırı insanına yabancı olmadığını ve salondaki yoğun ilgi ve kalabalıktan çok memnun kaldığını belirterek, farklı yörelere ait ezgiler  eşliğinde şiirlerini okudu ve izleyenlere oldukça keyifli anlar yaşattı.

Çankırılı vatandaşlarımızın yoğun ve coşkulu katılımları ile gerçekleşen şiir dinletisi sonrası Vali Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Başkanı Zeynep Dinç tarafından Bedirhan Gökçe’ye çiçek takdim edildi.

Program sonunda yaptığı konuşmasında Vali Özcan “Valiliğimiz ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi ile ortaklaşa organize ettiğimiz bu programa Çankırı halkı olarak büyük bir ilgi ile katıldığınız için teşekkür eder, bu vesile ile tüm kadınlarımızın, analarımızın, bacılarımızın, kızlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER